2777
2789
عنوان

اهل گردشا بیان پیشنهاد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 41 پست
سلام مجدد عزیزم، جات خالی ب پیشنهادت رفتیم براگور خیلی بین سقالکسار و براگور شک بودم ولی دیگه دلو ز ...

خوشحالم ک خوشت اومده عزیزم ما فک ننم فصل پاییز رفتیم انار بود.انشالله دفعه بعد برو سقالکسار کلبه چوبی داری شب بخاب بمونی اجاره میدن.باورمیکنی بفکرت بودم ک رفتی یانه؟!ولی کاربریت یادم نبود.مرسی خبر دادی😍😍😍😍حس خوبی دادیییی❤❤

خوشحالم ک خوشت اومده عزیزم ما فک ننم فصل پاییز رفتیم انار بود.انشالله دفعه بعد برو سقالکسار کلبه چوب ...

ممنونم عزیزم، آره ان شاء الله اونجا هم امتحان میکنیم،اتفاقا براگور هم که بودیم محیط بانش اومد و شماره تماسشم داد گفت اگه یوقت جا خواستید مینونم براتون بگیرم، واقعا طبیعتش بکر بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر خوشت اومده گلم.جای خوب رفتی بمنم پیشنهاد بده لطفا❤

حتما عزیزم، یک سری اردبیل رفتیم واقعا خوب بود، مشگین شهر و جنگل خرما و جنگل فندقلو عالی بودن ولی خب بدرد یه روز نمیخوره،سه روز رو باید باشی،مساقتشم طولانیه 

حتما عزیزم، یک سری اردبیل رفتیم واقعا خوب بود، مشگین شهر و جنگل خرما و جنگل فندقلو عالی بودن ولی خب ...

اره از تهران بخای یه روزه بری جای خوب همون سمت شمال خوبه.چون ما سمت طالقان رفتیم سمت فیروزکوه رفتیم محیطش کثیف بود و خیلی شلوغ.ولی روستاهای سمت رشت بکر و دست نخورده ست.مخصوصا جاهای ناشناس.ما اصالتا زنجانی هستیم.طارم زنجانم طبیعتش عالیه.اونورا رفتی خبر بده اول اینکه درخدمتت باشیم دوم اینکه جاهای خوب و بگم بری

اره از تهران بخای یه روزه بری جای خوب همون سمت شمال خوبه.چون ما سمت طالقان رفتیم سمت فیروزکوه رفتیم ...

اتفاقا  در مورد جاهای دیدنی زنجان میخوام بدونم،  چند نفر اطرافیانم میخوان برن زنجان ولی از جاش چیزی نمیدونن، معرفی کن بهم خدا خیرت بده

اتفاقا  در مورد جاهای دیدنی زنجان میخوام بدونم،  چند نفر اطرافیانم میخوان برن زنجان ولی از ...

سلام مجدد عزیزم.ببین روستاهای اطراف زنجان طبیعتش عالیه.مثلا طارم روستای شیت و شیلاندر هست عالی.روستای ماری هست کوه و ابشار داره.بازار سنتیش ک بزرگترین بازار سرپوشیده ایرانه حس و حالش خیلی خوبه.اگه موزه بخوای موزه مردان نمکی و رختشویخانه هست.اگه غار دوس داشته باشی غار کتله خور هست.زنجان اومدی بازار سنتیشو ببین حتما

سلام مجدد عزیزم.ببین روستاهای اطراف زنجان طبیعتش عالیه.مثلا طارم روستای شیت و شیلاندر هست عالی.روستا ...

ممنونم عزیزم، خودم که قرار نیس برم،  خانواده قراره برن. همسرم میگه اونجا طبیعت خاص و دلربایی نداره،  بگذار اینا رو یهش بگم پیدا کردم، البته ب لطف شما

ممنونم عزیزم، خودم که قرار نیس برم،  خانواده قراره برن. همسرم میگه اونجا طبیعت خاص و دلربایی ند ...

فداتشم.ولی اب و هوای زنجان دوماه با تهران فرق داره ها.الان مثه اسفند تهرانه.فعلا درست حسابی سرسبز نشده.از ماه بعد بهترمیشه

فداتشم.ولی اب و هوای زنجان دوماه با تهران فرق داره ها.الان مثه اسفند تهرانه.فعلا درست حسابی سرسبز نش ...

چه خوب که گفتی،  اتفاقا بنده خدا خواهرم همش پیگیر بود اب و هوای اونجا چطوره، ممنونم عزیزم.