2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4سال درگیرشم درمانم پیدا نکردم🥲

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

میدونستی که سیب خودش به تنهایی داروخانه ی گوارشیه؟🍎🍏

🟢اگه اسهال داری سیب رو رنده کن و بزار رنگش تیره بشه و بخور

🟢اگه یبوست داری میتونی سیب رو بپزی له کنی و روزی ۲ قاشق بخوری تا روده هاتو پاکسازی کنه

🟢اگه همیشه معده درد داری سیب رنده کرده با دارچین بخور

🟢اگه کم خونی میتونی سیب رو رنده کنی با ۱ قاشق عسل و کمی عرق بیدمشک بخوری تا کم خونیتو رفع کنه

ماساژ شکمی بده شب تا شب با روغن زیتون

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

برگه آلو

کیوی

انجیر خشک

لواشک زردآلو

خاکشیر

روغن زیتون

تحرک

یه سری غذاها مثل ماکارونی، برنج، پنیر، رب انار و... تشدیدش میکنه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

وای چیکار میکنی 

من دیگه نمیتونم زیاد جایی برم بشینم ،چون همش احساس دفع دارم ونفخخخخ زیاد

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
ماساژ شکمی بده شب تا شب با روغن زیتون

هرکاری گفتن کردم دوباره بهد ی مدت شروع میشه 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
وای چیکار میکنی  من دیگه نمیتونم زیاد جایی برم بشینم ،چون همش احساس دفع دارم ونفخخخخ زیاد

منکه اصلا احساس دفع ندارم همش شکمم سفت میشه و دل درد وحشتناک با حالت تهوع🥲