2777
2789
هرکاری گفتن کردم دوباره بهد ی مدت شروع میشه 

باید ادامه بدی وقتی ی راهی جواب میده 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری گفتن کردم دوباره بهد ی مدت شروع میشه 

نباید ول کنی. همیشه برگه آلو یا لواشک دم دستت داشته باش و هر روز بخور. از یه سری چیزا هم باید پرهیز کنی.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
نباید ول کنی. همیشه برگه آلو یا لواشک دم دستت داشته باش و هر روز بخور. از یه سری چیزا هم باید پرهیز ...

همین لواشکا که از بیرون میخریم ؟

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
همین لواشکا که از بیرون میخریم ؟

آره. لواشک زردآلو بهتره. همیشه کمی قبل از غذا یه تیکه بخور.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
وای چیکار میکنی  من دیگه نمیتونم زیاد جایی برم بشینم ،چون همش احساس دفع دارم ونفخخخخ زیاد

من همه راه ها رو رفتم هرکوفت و زهری هم خوردم دکترم رفتم  فایده نداشت تا یجا خوندم گفته بود خاک شیر و گل محمدی با چند تا قند که خودم اضاف کردم بجوشه صبح ناشتا تا چند روز بخور البته من قبل خابم میخورم الان دو روزه صب خوردم شکمم چند ساعت بعدش کار کرد سعی کن حتما پیاده روی داشته باشی