2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار توی زندگیم یک چیزی رو که ۳ سال بود داشتمش و حتی یکبار هم به کارم نیومده بود رو موقع گریه شکستمش، دقیقا ۵ دقیقع ی بعدش لازمم شدش🤦🏼‍♀️و به غلط خوردن افتادم و از حرصش دوباره گریه کردم

به من این کارا نیومده

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷

یبار خیلی بد عصبی شدم زدم ۳ تا لیوان شکوندم 😐

بعدش احساس ندامت سراغم اومد دیگه همچین غلطی رو تکرار نکردم😬😬

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

من در قندون زدم رو میز هزارررر تیکه شد جمع کردنی خودمو لعنت میکردم تازه زدنی  دعا دعا میکردم میز عسلی نشکنه خخخخخخ یبارم نمکدون زدم دیوار خداروشکر نشکست فقط دیوار جاش موند 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
یبار خیلی بد عصبی شدم زدم ۳ تا لیوان شکوندم 😐  بعدش احساس ندامت سراغم اومد دیگه همچین غلطی رو ...

جمع کردن شیشه خورده از همه بدتره جارو بکش تیکه ها جمع کن تازه استرس نمونه بره پات ول کنا جای این فحش بده دلت خنک شه

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
جمع کردن شیشه خورده از همه بدتره جارو بکش تیکه ها جمع کن تازه استرس نمونه بره پات ول کنا جای این فحش ...

تو خونه نشکوندم خخخ زرنگم رفتم تو حیاط 😉بعدم شوهرم با ترس و لرز اومد خورده هارو جم کرد 

ایقد عصبانیتمو تا حالا ندیده بود😁

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

من ولی حیفه دلم نمیاد سعی میکنم بشینم سرجام خودمو کنترل کنم  راستی عزیزم ما یک اپلیکیشن داریم به اسم لیوم مخصوص خانوما توش کلی اطلاعات مفید داره دوست داشتی دانلود کن و ازش استفاده کن به درد هر خانمی میخوره.