2777
2789

کار شوهرم طوریه شماره اش رو اگهی های کاریش هست بعد این خانمه یه بار زنگ زد چند تا سوال و اینا پرسید چند ماه بعدش یه روز شوهرم گفت فلان خانمه پیام داده هی اسم و اینا پرسیده و گفته بیا با هم باشیم شوهر منم گفته بود نه و بلاک کرده بود مکالمه اشم حدف کرده بود که گفتم جرا حدف کردی و گفت نمیدونم بلاک کردم حدف کردم منم پی اشو نگرفتم چند تا شماره مسدود شده داشت بیخیال طدم حالا دوباره نمیدونم چی شده که شماره از مسدودی در اومده و بتز برای استوری شوهرم اون خانمه پیام داده شوهرم گفت فک کنم همون خانمه باشه اینم بگم من ندیده بودم خود شوهرم گفت پیامشم نشونم داد 

گفت اگه پیام داد بیا جواب بدیم ببینم همونه یا نه 

حالا بنطرتون من خودم پاشم زنگ بزنم به این خانمه با توپ و تشر یا چیکار کنم ؟ 

خیلی پرروئه دفعه قبل به شوهرم گفته بود مردا خودشون از خداشونه من بهت پا میدم ناز میکتی و...

یعنی تا تهش میره این بی وجدان 

حالا چه واکنشی نشون بدم ؟ 

شوهرم مطمین نبود همون خانمه باشه برا همین گفت پیام بدیم بش  ولی من یه جورایی مطمینم خودشه  ...

الان چه پیامی داده؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن بشورش

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

به شوهرت بگو بلاکش کنه و دیگ درنیاره این همه دنگ و فنگ نداره ک  اصلا چرا از بلاک دراومده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

خودت زنگ بزن جوابشو بده بگو شکایت میکنم ازت داری مزاحم میشی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
الان چه پیامی داده؟

شوهرم یه استوری گداشته بود از یه منطقه ایی 

پیام داده شما اونجایی هستی ؟ ( اسم منطقه رو گفته) بعد به صورت مفرد مخاطب قرار داده 

شوهرمم نوشت شما فعلا که جواب نداد