😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر شهر کوچیک هستین میشه با خرید طلا و وام و فلان خونه خرید
اما تهران شیراز و...واقعااااا اون منطقه ای که نیاز هست زندگی کنی نمیشههه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
والا ماک تو کلان شهر هام زندگی نمیکنیم ولی خب با فروختن ۹۰ گرم طلا وام های زیاد کمک ۲ درصدی پدر رهن دادن خونه تونسیم بخریم
بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
ولا ما تو ارزونی که صفر تا صد با وام خریدیم ( وام ۱۹ ساله الان تقریبا ۱۲ سالش رفته )
اما از ۴ سال پیش به نیت اینکه خونمون و بزرگ کنیم هر مقدار پول که تونستیم دادیم طلا خریدیم الان میتونیم فقط با پول طلا ها یه خونه در حد ۴ تا ۵ تومنی بخریم