2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید بچتونو چجوری از شیر گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چسب برق سیاه چند تا بزرگ زدم کلا سینه رو پوشیده بود دیگه از سینه ام میترسید.

از سینت میترسید از خودت چطور؟ کلا بچه سینه رو جزئی از مادر میدونه، پذیرش این براش سخت نبود؟

یه سوال دیگه، من همش حس میکنم اگه از شیر بگیرمش دیگه طرفم نمیاد فک میکنم کلا به خاطر شیر دوسم داره ، ...

نه عزیزم نگران نباش..تو مادرشی مگه میشه فقط بخاطر شیر بخواد شمارو!بچه ها منفعت طلبن..بیشتر باهاش وقت بگذرون و باهاش تفریح کن..اینجور دنیاش میشید شما  

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
همه هم میگن باید تلخک بزنی که نخوره ولی شبا گناه داره  قرار مهرماه بگیرمش

مادر شوهر من تو مرکز بهداشته، میگه اول بچه رو باید شب گرفت چون تو خوابه یادش میره زود، ولی واقعا نمیشه، شب شیر بخواد شیر نباشه گریه میکنه بدتر بیدار میشه

من چسب‌ زخم زدم می‌ترسید نمی‌خورد میگفتم زخم شده  بهش شیر پاستوریزه تو شیشه شیر دادم

اونوقت شیشه شیر چطور ازش بگیریم

یه دکتری میگف بالا یه سال اصلا شیشه شیر استفاده نشه فقط لیوان

دلم به پسرم خوشه...

من یکم تلخک از عطاری خریدم زدم ب سینه م

ظاهر سینه رو ترسناک نکن برای بچه, چون واسه روحیه شون خوب نیست 

اما اگه یکم بخوره و ببینه تلخ و بدمزه س, دیگه نمیاد سراغش

بعد اینکه تا سه شب, فقط شب وقتی خواب بود بهش شیر میدادم ک سینه م خالی بشه و خودم اذیت نشم, چون درد میگرفت وقتی پر از شیر میشد. 

و دیگه تماااام 

تقریبا یک ماه هم طول کشید تا شیرم کامل خشک شد

موفق باشی دوستم

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...