پسرم چند روزه دو سالش تموم شده ، از روش تدریجی استفاده کردم ولی انگار بدتره پسرم حساس تر شده خیلی بهم میچسبه، کلا قبل از اینم هر لحظه شیر میخواست الان بدتر شده، فاصله های شیر دهی رو زیاد کردم ولی پسرم وقتی که بخواد اگه ندم چنان قشقری به پا میکنه انگار چه خبر شده خودشو میزنه قرمز میشه دلم میسوزه طاقتشو ندارم، چه کار کتم اذیت نشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم از داروخانه تلخک بگیر،من به دخترم گفتم چون بزرگ شدی دیگه تلخ شده و نمیشه بخوری.عزیزم اگه واقعا میخای از شیر بگیری دیگه بهش نده حتی اگه گریه کرد.سعی کن سرشو گرم کنی،پارک ببری،آبمیوه و بستنی بده بهش.سیر نگهش دار که دیگه شیر نخاد
خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
جاش جدا بود؟ پسرم پیش من میخوابه شب تا صبحم شیر میخوره، این روش جواب میده؟
اره جاش جداس..میگن ضربه روحی میخوره و بده و...ولی بعضی اوقات واقعا هیچی جواب نمیده!فقط برای شب اول خستش کنید که خودش به خواب بره شب هم بیدار شد اب بهش بدید ان شاا..روز دوم خیلیی بهتر میشه