پسرم چند روزه دو سالش تموم شده ، از روش تدریجی استفاده کردم ولی انگار بدتره پسرم حساس تر شده خیلی بهم میچسبه، کلا قبل از اینم هر لحظه شیر میخواست الان بدتر شده، فاصله های شیر دهی رو زیاد کردم ولی پسرم وقتی که بخواد اگه ندم چنان قشقری به پا میکنه انگار چه خبر شده خودشو میزنه قرمز میشه دلم میسوزه طاقتشو ندارم، چه کار کتم اذیت نشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من پسرم فعلا کوچیکه ولی مطلب خوندم درمورد از شیر گرفتن. همین روش تدریجی خوبه، زخم و تلخک و اینا از لحاظ روانی به بچه آسیب میزنه. خوراکی که دوست داره جلو دستش باشه همش، مدام میوه و ابمیوه طبیعی بده بهش. وعده هاشو کم کن. سعی کن سیر نگهش داری. برای شبم باید جاشو جدا کنی . بذار بعد از شیر گرفتن جاشم جدا کن.شیر شبشو زودتر ازینا باید قطع میکردی...یه پیجایی هست تو اینستا من الان دقیق خاطرم نیست بگردی پیدا میکنی مطالب خوبی درین زمینه داره
وااااای به سختی یه هفته تمام شب تا صبح فقط بغلم بود تاب میخوردم ازیه طرف سینه خودم درد میکرد از یه طرف هم این شب نمیخوابید روز هم کلا در حال گشت و گذار بودم که یادش بره پدرمو سوزوند تا ول کرد
شیر شب خیلی سخته گرفتنش، چون عادته بچس پا میشه فقط برای شیر، حالا تو روزو میشه با بازی یه کاریش کرد
میدونم عزیزم چی میگی. من پسرم هشت ماهشه، دو تا دندون داره به خاطر دندوناش میخوام شیر شبشو قطع کنم شب سیرش میکنم کامل مشکل خاصی نباشه تا صبح بیدار نمیشه چون آلرژی داره بینیش کیپ میشه اکثر مواقع از همون بیدار میشه درستش اینه یه جور دیگه بخوابونیش