2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید بچتونو چجوری از شیر گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 58 پست
من یکم تلخک از عطاری خریدم زدم ب سینه م ظاهر سینه رو ترسناک نکن برای بچه, چون واسه روحیه شون خوب نی ...

وقتی از خواب بیدار میشه تو شب همین که بو مو احساس کرد شیر میخواد

شیر شب خیلی سخته قطعش کنی

دلم به پسرم خوشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پسرم فعلا کوچیکه ولی مطلب خوندم درمورد از شیر گرفتن. همین روش تدریجی خوبه، زخم و تلخک و اینا از لحاظ روانی به بچه آسیب میزنه. خوراکی که دوست داره جلو دستش باشه همش، مدام میوه و ابمیوه طبیعی بده بهش. وعده هاشو کم کن. سعی کن سیر نگهش داری. برای شبم باید جاشو جدا کنی . بذار بعد از شیر گرفتن جاشم جدا کن.شیر شبشو زودتر ازینا باید قطع میکردی...یه پیجایی هست تو اینستا من الان دقیق خاطرم نیست بگردی پیدا می‌کنی مطالب خوبی درین زمینه داره

وااااای به سختی یه هفته تمام شب تا صبح فقط بغلم بود تاب می‌خوردم ازیه طرف سینه خودم درد میکرد از یه طرف هم این شب نمیخوابید روز هم کلا در حال گشت و گذار بودم که یادش بره پدرمو سوزوند تا ول کرد

وقتی از خواب بیدار میشه تو شب همین که بو مو احساس کرد شیر میخواد شیر شب خیلی سخته قطعش کنی

ببین قشنگ بذار خوابش عمیق بشه, بعد درحدی ک سینه ت سبک بشه بهش شیر بده

روزا هم هرموقع اومد سراغ شیر, سرشو با یه چیزی گرم کن, و هی بهش بگو می می تلخ شده و شما دیگه بزرگ شدی و ازین حرفا... 

واسه دخمل من ک جواب داد این کارا  😅🥰

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

دلت نسوزه تدریجی کم کن یدغعه که قطع کردی دیگه بهش نده وگرنه عادت میکنه

من بخاطر بارداریم دخترمو ۱۴ماهگی جدا کردم چسب مشکی زدم تا سه سالگی هم شیر پاستوریزه با شیشه دادم که با مکافات جداش کردم

❤دخترم زندگی منه❤
شب چهارم برای شیر بیدار شد  چی کار کردی

دیگه بیدار نشد تا جایی ک یادمه 

اگرم بیدار شد, آب بده بهش حالا یا با لیوان, یا قاشق یا هرچی ک راحتتره برات

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

من چسب برق میزدم بهش میگفتم ببین زخم شده..بچم یخمک هم خیلی دوس داش هروق میگف بهش میگفتم ببین سینمو زخم شده.یخمک بدم جاش؟اونم قبول میکرد اول روزا ندادم شبا چسب باز میکردم بعدش شبا هم چسب نگه میداشتم میگفتم زخمه و فلان..دخترم خیلی وابسته بود به شیرم اصلا غذا نمیخورد منم تقریبا ۱سال و۹ ماهش بود از شیر گرفتم به غذا خوردن افتاد..درکل بنظرم چسب مشکی و یه خوراکی جایگزین راهکارشه..

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...
عزیزم من پسرم فعلا کوچیکه ولی مطلب خوندم درمورد از شیر گرفتن. همین روش تدریجی خوبه، زخم و تلخک و این ...

شیر شب خیلی سخته گرفتنش، چون عادته بچس پا میشه فقط برای شیر، حالا تو روزو میشه با بازی یه کاریش کرد

شیر شب خیلی سخته گرفتنش، چون عادته بچس پا میشه فقط برای شیر، حالا تو روزو میشه با بازی یه کاریش کرد

میدونم عزیزم چی میگی. من پسرم هشت ماهشه، دو تا دندون داره به خاطر دندوناش میخوام شیر شبشو قطع کنم شب سیرش میکنم کامل مشکل خاصی نباشه تا صبح بیدار نمیشه چون آلرژی داره بینیش کیپ میشه اکثر مواقع از همون بیدار میشه درستش اینه یه جور دیگه بخوابونیش