2777
2789
عنوان

درس نمیخونه نمیخونه مشق نمینویسه

423 بازدید | 34 پست

با پسر ۷ساله کلاس اولی که تو خوندن و نوشتن مادرش و دق میده چیکار میکنید اگه جای من بودید.تو این ۴روز تعطیلی ۳خط نوشته جمعا.من چیکار کنم یا کسی هس که تجربه ای داشته باشه.فقط حواسش پی تلوزیونه.یا هی میگه خسته م.بخدا بریدم دیگه.۷ ماهه شبا تصمیم بر این میشه که از فرداش بابرنامه باشه.ولی کو😐😐😐😐🥵🥵🥵

میام نظراتتونو میخونم.برم کتاباشو جمع کنم

یه ساعت مشخص کن تو طول روز مثلا صبحا ساعت نه تا ده انجام بده بقیه روز ازاده تا مثلا ساعت دو که تا سه انجام بده 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من خونتون یه جایی و اتاقی مشخص کنید برای درس خوندن و همچنین ساعتی رو برای درس خوندن مشخص کنید و باهم اون ساعتا برید تو اتاق ، تلویزیون و هرچیزی که باعث بهم ریختن تمرکزش میشه رو دور کنید و خاموش کنید و تا ساعتی که تموم نشده اصلا از اتاق نیاید بیرون یه چند باری تکرار کنید عادت میکنه و مجبور میشه همکاری کنه 

من هم بعد ازده روز بیماری میخواستم فردا بفرستمش منصرف شدم 

فقط امروز نشسته چند صفحه ریاضی حل کرده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

تشویقش کنین مثلا بگین اگر این درستو بخونی عصر قول میدم بریم بیرون یا اگر انجام ندی از کارتون دیدن منع میشی نباید ببینی 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
یه ساعت مشخص کن تو طول روز مثلا صبحا ساعت نه تا ده انجام بده بقیه روز ازاده تا مثلا ساعت دو که تا سه ...

کردم ولی فقط رو ساعت بازیش حساس بوده.بعد میگه خسته م و نمیاد

کردم ولی فقط رو ساعت بازیش حساس بوده.بعد میگه خسته م و نمیاد

شرط بذار و قاطع برخورد کن مثلا پسر من دیکته که مینویسه اجازه داره یه کارتون ببینه بعدش ریاضی حل میکنه کارتون بعدی رو میبینه و ..

اگه انجام‌نده نمیتونه بره بازی یا کاری که دوست داره انجام بده 

از معلمشونم بخواه طرح تشویق بذاره مثلا ستاره و کمد جایزه و ...تا بیشتر تشویق بشن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
شرط بذار و قاطع برخورد کن مثلا پسر من دیکته که مینویسه اجازه داره یه کارتون ببینه بعدش ریاضی حل میکن ...

اره شروع کردم شرطی رو.ممنون عزیزم.

وای از معلم نگو،اعصاب نداره اصلا.هم میخوام خودم کارت تشویق بگیرم بدم معلم

اره شروع کردم شرطی رو.ممنون عزیزم. وای از معلم نگو،اعصاب نداره اصلا.هم میخوام خودم کارت تشویق بگیرم ...

خواهش گلم ان شاءالله که موفق باشید

راستی تنوع بده برای خوندن و نوشتن مثلا دفترش رو نقاشی کن که خودش بیشتر جذب بشه یا دیکته ی بادکنکی یا سینی بگو هر بار به یه روش دیکته بگو

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد