2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 51 پست
بنظرمن پسرت ضربه میخوره. چون گفتید تو هیچ شرایطی راضی نشد یک عضو جدید رو قبول کنه.  وگرنه خیلی ...

اره خودمم همین فکر شما رو دارم

خانمها هر کدومتون این پیام رو میخونه برام دعا کنید که هر چی صلاحم هست برام پیش بیاد 

اگه به صلاحمه خدا خودش یه نی نی بهم بده اگرم نیست که هیچی

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فعلا این تعهد و هم بستگی که بین اینا میبینم بین مجردها نیست 

یعنی متاهلن ؟

خب وقتی با فامیل درجه دو این قدر خوبن اگه درجه یک بودن چی میشد‌...

من به عنوان کسی که تنهایی رو درک کردم میگم خواهر و برادر خوبه.

نه شرایط جسمیم مناسب نیس.  ازبابت مالی یکباربهش گفتم تصور همین گوشی رو اگه واس داداش یا ...

عزیزم..

خیلی گناه دارن بچه هایی که خودشون هم خواهر و برادر دوست دارن و بنا بر شرایط نمیشه..

امیدوارم شرایط جسمیتون رو به بهبود بره

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
یعنی متاهلن ؟ خب وقتی با فامیل درجه دو این قدر خوبن اگه درجه یک بودن چی میشد‌... من به عنوان کسی ک ...

نه عزیزم‌ بد تایپ کردم 

منظورم اینه اینقدری که با پسر عمه و عموهاش با هم خوبن برادرها اینجوری نیستن 

از بچگی با هم بزرگ شدن همشون هم تقریبا هم سن هستن 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

دوستام بهم میگن بچه های الان با ۱۹ سال پیش فرق کردن اگه بذاری گیرت بیاد ممکنه از پسش بر نیای و پشیمون بشی 

چون زمانه عوض شده

نه عزیزم‌ بد تایپ کردم  منظورم اینه اینقدری که با پسر عمه و عموهاش با هم خوبن برادرها اینجوری ...

خدا حفظشون کنه...

نمیدونم ولی مادر من دو سه سال قبل از عقدم بچه سقط کرد اولش خوشحال بودم ولی الان دوست داشتم بود...

من نمیگم الان تو سن پسرتون بچه بیارید حتمااااااا خوبه. نه ولی هر بچه ای یه گرمی به خانواده میده و برای بقیه خواهر و برادر ها هم لذت بخشه. 

با توجه به شرایط خانوادتون تصمیم بگیرید. با چند روان شناس و مشاور خانواده صحبت کنید و با توجه به مشکلات فرزند آوری با همفکری هم تصمیم بگیرید تا بعدا با همکاری هم بتونید زندگی رو به بهترین نحو مدیریت کنید.