همه جور احتمالی داره یکی زیاد رابطه داشته دنبال باکر،اس یکی اصلا نداشته براش مهمه،،یکیم زیادی پروه،،،بعضیام کلا شکاکن با پرسشم خیالشون راحت نمیشه،با چشم خودشونم ببینن بازم تا اخر عمر شک دارن
پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
خب حتما براش واقعا مهمه پس همون اول بدونه بهتره تا اینکه اول وابسته کنه بعد بفهمه بره
فرد در صورتی این سوالو همون جلسه اول میپرسه که به طورش دخترهای غیر باکره خورده باشن یا خودش باکره نباشه
بنظرم اسی هم حق داره این سوالو از آقا شادوماد بپرسه
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا