2777
2789
عنوان

چاقی صورت

193 بازدید | 6 پست

سلام . وقتتون بخیر دوستان عزیزم 

گفتم ی تاپیک هم بزاریم برای دوستانی ک دوس دارن صورتشون تپل شه 

شماها چ راه و روشهایی چ تجربه هایی برای چاق کردن صورت داشتین من خیلی دوست دارم صورتم تپل شه البته صورتم لاغر نیست ..ولی تپل هم نیس دوس داشتم یکم

پر تر باشه ..بیایم تجربیاتی ک جواب داده برای

چاقی صورت رو  هم ب اشتراک بزاریم که ب دور از عوارض باشه ممنون قشنگا 🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تا قرص بدون ضرر دارم اصن بخدا عالیه بدون برگشت تضمینیا گین اپ و کینگ فت سریع چاق میشی اشتهارو خیلی زیاد میکنه... اگه جنس ایرانی و گیاهی میخواین مکث فود محصول طب صحراوی ولی پودره مثل شیرخشکه اینم خیلی تاثیر داره اگه فقط یه قسمت از بدنتو میخوای بزرگ بشه و بدون برگشت و ضرر باشه ام درخدمتم امضام شماره واتساپم و اینستام هست

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل