2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پر توقع هستن!

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 49 پست
دقیقا 5دیقه به افطار برو خیلی مهمه ک شوهرت پشتت باشه

متاسفانه نیست .توقع داره برم اونجا جون بکنم.دیگه شوهرمم برام مهم نیست تا الان هم برای دل اون کار کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر آدم هیچ کس نیست و باید بدونه که اگه فردا پس فردا خانوادش از زنش بدگویی کردن حامی زنش باشه زن ...

عزیزم مطمئنی همه شوهرا حامی زنشون هستن ؟ همه اینجوری نیستن تو با توجه به تجربه خودت میگی 

ما نمونه اینارو داریم به جای اینکه حامی زنش باشه جبهه میگیره اخرم میگه وظیفته 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
اگه زن با سیاست باشه و شوهرش رفیقش باشه هیچوقت جبهه نمیگیره تازه حامیش هم میشه حرفتونو قبول ندارم

هی بابا همچین شوهری کم پیدا میشه متاسفانه واسه من پشتم نیست جلو خانوادش.اون فقط میگه مامانم اینا راضی باشن دل زنم جهنم

متاسفانه نیست .توقع داره برم اونجا جون بکنم.دیگه شوهرمم برام مهم نیست تا الان هم برای دل اون کار کرد ...

عزیزم دیر برو بعدم یه سره تو دست و پا باش ولی کار سنگینی نکن ظرف اصلا نشور اگه گفتن بگو من سفره جمع میکنم 

بعدم اصلا غر نزن پیش شوهرت اینا نیومدن کمک فلان فقط خودت ازچشم میوفتی 

اینقد بهونه بیار تا دیگه خسته شن 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
من جای شما بودم رفتو آمدمو ب حداقل میرسوندم پدربزرگ شوهر افطاری داده دخترا و پسرا و عروس داماداش برن ...

دقیقا چاره فقط دوریه 

من جای شما بودم رفتو آمدمو ب حداقل میرسوندم پدربزرگ شوهر افطاری داده دخترا و پسرا و عروس داماداش برن ...

منم رفت و آمد ندارم زیاد.وای بخدا از این خانواده اینقدر دلم پره ک حد نداره.یسری پول شوهرم از حسابش کم شده بود ک میگفتن حک شده تازه ۲سال بود عروسی کرده بودیم مبلغ ۵۰۰ تومن بود سال ۹۴ بعد همین پدربزرگ شوهرم بهم تهمت زد ک تو دزدی کردی از حساب نوه ام .باورتون میشه؟؟؟

اسی اصلا خودتو به مریضی نزن که بگی وای نمیتونم فلان 

بگو خودم کار‌ داشتک اگه کار سنگین گفتن بکن توکار سبک انتخاب کن اینقد اینجوری بکن که ملکه ذهنشون بشه توکار سنگین نمیکنی 

عزیزم دیر برو بعدم یه سره تو دست و پا باش ولی کار سنگینی نکن ظرف اصلا نشور اگه گفتن بگو من ...

هی خواهر .همین شوهرم اینقدر بخاطر دلش خودمو جلو خانوادش کوچیک کردم و بعد دیدم اصلا ب پشمش نیست دیگه ازش سرد شدم.خیییییلی وابسته شوهرم بودم بعد کاراشو دیدم سرد شدم الان دلیلش هم خودشه

هی خواهر .همین شوهرم اینقدر بخاطر دلش خودمو جلو خانوادش کوچیک کردم و بعد دیدم اصلا ب پشمش نیست دیگه ...

اسی من قشنگ درکت میکنم خودم‌تو خانواده اینجوری بودم مامان من هر کاری میکرد بابام طلبکار خانوادش بود ما که اخر باهاشون دعوا کردیم و قطع رابطه اما با سیاست میشه بود ما مشکلمون بیشتر حسادتشون بود 

یبار بگو اگر از پس مهمونی برنمیاین ندین یا وقتی بهت میگن بیا کمک بگو یه خانمی هست نیازمندم هست شمارشو بدم زنگ بزنین بیاد 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)