2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پر توقع هستن!

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل هر رفتاری امشب  اول با شوهرت صحبت کن و چیزایی که تو دلته بهش بگو  اصلا به شوهرت چیزی ...

کار اشتباهیه چون شوهرش فقط جبهه میگیره در برابرش  به مردا روراستی نمیاد 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
الان ساعت ۶ برم خوبه؟

نیم ساعت یا چهل دقیقه به اذان برو و یکم تو سفره چیدن کمک کن همین 

یادت باشه کارهای جمع کردن و چیدن سفره رو بکن که هی در رفت و آمد باشی به چشم مردها بیاد شوهرت ببینه کار میکنی 

بری واستی ظرف شستن کسی نمیبینه 

زن های فامیل شوهر هم از قصد چیزی نمن که کارت رو بزرگ جلوه بدن

پشت زمستان دلم هست بهاری که نگو 🌱

من هم توانایی کار زیاد ندارم مهمونی رو رستوران میگیرم خونه در حد چای و میوه فقط 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه زن با سیاست باشه و شوهرش رفیقش باشه هیچوقت جبهه نمیگیره تازه حامیش هم میشه حرفتونو قبول ندارم

دقیقا موضوع همین سیاسته اس اصلا نباید هیچی رومستقیم گفت روراستی با هیچ کس خوب نیست 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
قبل هر رفتاری امشب  اول با شوهرت صحبت کن و چیزایی که تو دلته بهش بگو  اصلا به شوهرت چیزی ...

اره بابا گفتم .ولی اونم مثل خانوادش پر توقع هست .دیگه نمیخوام بخاطر دل کسی کار کنم

دقیقا موضوع همین سیاسته اس اصلا نباید هیچی رومستقیم گفت روراستی با هیچ کس خوب نیست 

شوهر آدم هیچ کس نیست و باید بدونه

که اگه فردا پس فردا خانوادش از زنش بدگویی کردن حامی زنش باشه

زن اول شوهر و پر کنه بهتره تا اول خانوادش پرش کنن