2777
2789
عنوان

خواستگار

294 بازدید | 42 پست

سلام، دوستان بنظرتون با خواستگاری که بعد از یک هفته آشنایی علاقه مند میشه و مهریه رو مطرح میکنه، بعد میگه زیاده و من خوشم میاد اگه کوتاه میایین ادامه بدیم وگرنه ...، چطور رفتار کنیم بهتره؟ 

شرایطش خویه و در این یک هفته مسئله خاصی نبوده که رد کنیم، ما میگیم زمان بیشتری برای شناخت لازم داریم، ایشون میگن خو شون و خانواده کاملا پسندیدن و الان مسئله اونا مهریه ست 

ReStart                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک کن.کسی ک اینقدر زود میخواد سروته ماجرا رو هم بیاره یه جای کارش میلنگه وگرنه مشکلی با شناخت بیشتر نداره.بهش بگو اگر بیشتر همو بشناسیم و همه چی اوکی باشه اونوقت میتونیم راجب مهریه کوتاه بیایم درغیر این صورت شمارو به خیر و مارو به سلامت

تا ۶ ماه رفت و آمد خانوادگی بعدش قطعی کنید چون شناخت ادما سخت شده  تجربه خودم بود .

ببین الان چی گفته: میگه من سنم اجازه نمیده صحبت کنیم چند ماه و بعد بی نتیجه و بلا تکلیف بمونم، از طرفی مهریه مهمه اگر کوتاه میادین ادامه بدیم 

ReStart                                               
مثل خواهراش حدودا ۳۰۰ و خورده ای، ۳۷۵  اونا میگن خیلی زیاده و اطرافشون ۵ و نهایت ۱۴ بوده، بعد ...

کلا قضیه بوداره که میخواد سر یه هفته جمع بشه 

بعدم چرا 75 تا 

برا خواهراش زیاد نبود به دختر مردم رسید زیاد شد 

بعدم شناخت و معاشرت زیر 6 ماه به درد نمیخوره 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
مثل خواهراش حدودا ۳۰۰ و خورده ای، ۳۷۵  اونا میگن خیلی زیاده و اطرافشون ۵ و نهایت ۱۴ بوده، بعد ...

خوشبختی نمیاره ولی چطور برای خواهر خودشون و شما اینقدر تفاوت باید باشه

منم ۳۷۴ تا سکه‌ بودم 😅

۷۵؟؟؟؟؟ مگه اومدن پیاز بخرن 

چطور هنوز داری ادامه میدی اینا در این حد شمارو کم دیدن 

1 هفته ای که نمیشه به شناخت نسبی رسید و تصمیم گرفت  باید معاشرت کنین

ما هم همینو میگیم، میگه من و خانواده پسندیدیم ولی مهریه رو کوتاه بیایین ادامه بدیم برای شناخت ... این یک هفته چیزی ندیدیم که رد کنیم اما الان اینجوری میگن و ما نمیدونیم چی بگیم 

ReStart                                               
ببین الان چی گفته: میگه من سنم اجازه نمیده صحبت کنیم چند ماه و بعد بی نتیجه و بلا تکلیف بمونم، از طر ...

نه بابا 

اگه کوتاه میاید ادامه بدیم یعنی چی؟

این خودش زنگ خطره .

ببین بدبین نباش ولی خوش بین هم نباش لطفا .

شما بگید کوتاه نیایم چی میشه ؟ میشه بدرود باشه بدرود