2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست
بحث یه عمر زندگیه  جالبه من متوجه شدم ایشون به بلوغ فکری کافی برای تشکیل زندگی نرسیده  م ...

بخدا ناراحتی منم از اینه، پدرم میگه استقلال فکری نداره وگرنه میگفت دختر خوبیه خانواده خوبیه میریم و می‌آییم صحبت میکنیم بالاخره هرچی صلاح باشه، اصلا شاید بعدا خودمون کم میکردیم، خیلی راحت میگه کوتاه بیا ادامه بدیم و این واسه ما خیلی تعجب آور بود 

ReStart                                               

من مهریه م یک سکه هست به همراه تمام حق و حقوق قانونی. اگر آدم مناسبی می بینید می تونید ازشون  حق و حقوق قانونی رو برای تضمین ازشون بخواهید ببینید قبول می کنند با باز هم به چانه زنی ادامه می دن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجوری که امروز پیام داد مطمئنم تحت تاثیر حرف خانواده ست و اگر کوتاه هم بیاییم و حرف بزنیم میگ ...

اره درست میگی 

ببین قطعا ایشونم حق داره بترسه چون دیدی که زندگی ها رو 

ایشونم که به قطعیت نرسیده که بگه اصلا هزار تا سکه 

ولی محترمانه همین حرفا رو بهشون بگو 

بگو که من انتظار این برخورد رو داشتم 

هر کسی یه انتظاری داره دیگه ولی بگو من ادمی نیستم که الکی سختگیری کنم و چون منم شناختی از شما ندارم و اولویت نظر خانواده ام هست و قطعا خانواده ام صلاح من رو میخوان با این چالش پیش اومده من چیزی ندارم بگم و هر صحبتی دارید من بعد با خانواده ام صحبت کنید .

میگفتی در پناه خدا  رسما انگار بچه بازیه  شناخت و انتخاب درست و همچی رو ول کرده چسبیده ب ...

دقیقا، هرچیزی رو هم بهش باید بگم تا یاد بگیره، مثلا یه جوری حرف میزنه که شایسته نیست بعد میگه نمیدونستم که اینجوریه، دیروز گفت باید تابع خانواده ما باشی و بعد گفت شوخی بود ببخشید، یا مثلا گفت فهمیدی؟ شنیدی؟ ما اصلا اینجوری صحبت نمی‌کنیم... من گفتم الان وقت بحث از مهریه نیست، قراره زندگی رو بسازیم نه که خراب کنیم، تحقیق کن خودمو بشناس خانوادمون بشناس بعد اینا رو بگو، اصلا یه جوری شدم ولی هیچی نگفتم و با منطق جلو رفتم 

یه ذره قدرت نشون نداد بگه حل میکنیم، فقط میگه یکدنده ای کوتاه بیا

ReStart                                               
اره درست میگی  ببین قطعا ایشونم حق داره بترسه چون دیدی که زندگی ها رو  ایشونم که به قطعی ...

این خیلی خوبه 

بنطرت بگم بخاطر مهریه نه چون حل میکردیم، اما بخاطر رفتار و افکارتون تعجب کردم و فکر می‌کنم مناسب نیستیم؟ یا نگم اینو؟

ReStart                                               
من مهریه م یک سکه هست به همراه تمام حق و حقوق قانونی. اگر آدم مناسبی می بینید می تونید ازشون  ح ...

حق طلاق و ... رو فکر نکنم قبول کنن، والا ما فکرمون از ازدواج تشکیل یک زندگی و خانواده خوبه، نه طلاق و ... اینو بگم اشتباه برداشت میکنه که منم از اخرش میترسم 

درحالی‌که برای مام مهم اینه آدم درست و لایقی باشه، همین 

ReStart                                               
این خیلی خوبه  بنطرت بگم بخاطر مهریه نه چون حل میکردیم، اما بخاطر رفتار و افکارتون تعجب کردم و ...

اصلا وقتی باهات تماس گرفت بگو ببخشید آقای فلانی نظر من نظر خانواده ام هستش .صحبت بعد از این با خانواده ام هست بگو که من عقاید و اصولم رو بارها به شما گفتم بحث ما مهریه نیست بحث ما شناخت دو طرفه است همین 

اصلا بیشتر از این نگو .

اصلا وقتی باهات تماس گرفت بگو ببخشید آقای فلانی نظر من نظر خانواده ام هستش .صحبت بعد از این با خانوا ...

درسته این خیلی خوبه، ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی، الهی که همیشه شاد و خوشبخت باشی  

ReStart                                               
نه خواهرای خودمو گفتم عزیزم، خواهر ندارن  آخه وضعشم خوبه  تازه برگشته میگه شما یکدنده ای ...

ردش کن 

موقعیت و پول طرف برات خوشبختی نمیشه 

خیلی پررو و بی پروا حرف میزنه خجالت نمی‌کشه ن از شما ن از بزرگترت

درسته این خیلی خوبه، ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی، الهی که همیشه شاد و خوشبخت باشی    

الهی تو هم خوشبخت بشی ❤❤

یه چیز دیگه نذار هیچ وقت هیچ کسی مخل آرامشت بشه .

وقتی کسی آرامشت رو بهم زد البته غریبه منظورمه حذفش کن از حریمت .

خوشبختی همین بودن در کنار پدر و مادر عزیزت هست قدرشون رو بدون و از بودنشون به خودت ببال 

التماس دعا دارم .