2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟شما چه مشکلی داشتید بعد از چند وقت از خوردن این قرص باردار شدید؟

من نازایی ثانویه داشتم چندین و چند دکتر عوض کردم و این تشخیص رو دادن، ۲ سال بود اقدام بودم ولی باردار نمیشدم ۶۰ تا قرص نوشته بود دکتر خوردم هنوزم فکر کنم ۱۳_۱۴ تایی مونده باشه بعد باردار شدم حالا نمیدونم اثر قرص ها بود یا عسل طبیعی درمانی که خوردیم ۲ کیلو عسل کوهستان خوردیم من و همسرم و همون ماه باردار شدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من نازایی ثانویه داشتم چندین و چند دکتر عوض کردم و این تشخیص رو دادن، ۲ سال بود اقدام بودم ولی باردا ...

نازایی ثانویه چیه؟شوهرتون مشکلی نداشت ؟

کپسولا تاریخ انقضاش نگذشته؟

نازایی ثانویه چیه؟شوهرتون مشکلی نداشت ؟ کپسولا تاریخ انقضاش نگذشته؟

میگفتن احتمالا بخاطر سزارین چسبندگی گرفتی ولی عکس رنگی نوشته بودن که قسمت نشد خوشبختانه، همسرم مشکلی نداره الان دخترم ۵ سالشه فکر کنم دیگه گذشته😁

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خدا برات نگهش داره عزیزم گفتم اگه تاریخش نگدشته بگیرم ازت

قربونت برم ان شاءالله هرچی زودتر دامنت سبز بشه

میترسم از ای یو ای میخام بلکی طبیعی باردار بشم

ای یو ای ترس نداره حتی اگه نگیره ممکنه بعدش خودت طبیعی باردار بشی من یه ای یو ای ناموفق داشتم یک ماه بعدش خودم باردار شدم