2777
2789
عنوان

قند بارداری لطفا بیاین

79 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ماه ۷ بارداریم ماه قبل آزمایش قند بارداری دادم و به پودر دادن یه مرتبه خوردم و جواب آزمایشم خوب بود خدارشکر

حالا بازم این آزمایش و باید بدم ؟ 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

نه دیگه ماه 7، تست تحمل گلوکز انجام میدن دیگه آزمايش نداره اگه اوکی بودی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا ازمایش قند رو ماه هفتم میگیرن چرا شما زودتر دادی؟

نمیدونم دکترم اونموقع نوشت برام

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کدوم سمت؟

سلام سمت راست سرم

میتونه میگرن باشه؟

چون چند وقت پیش که سرما خوردم باز یه طرف سرم درد میکرد

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

سلام سمت راست سرم میتونه میگرن باشه؟ چون چند وقت پیش که سرما خوردم باز یه طرف سرم درد میکرد

ببین علائم دیگه ی میگرن و داری؟ اگه نه شاید بخاطر مصرف دارویی خاصه یا شایدم بخاطر اعصاب و استرس