2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 136 پست
بگو پس وظیفته نیازهامو تمام و کمال بر اورده کنی

بهش گفتم برم میگه اجازه نمیدم بری .بعد گفتم پس تمام نیازامو برطرف کن منم نمیرم سرکار.بهم  میگه کار نیست بعضی موقع هست بعضی موقع ۵ میگیرم بعضی موقع ۷ و..دست خودم نیست .گفتم پس من میرم سرکار خرجمو خودمو دربیارم.نمیتونم همیشه بهت پول بدم.بازم سردرگم هستم میگم پس میرم سرکار.میگه علط میکنی و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم آینده خوبی ندارم بااین شوهر وخانواده

عزیز دلم تکلیفتو قبل از ازدواج مشخص کن با خودت صادق باش اگه واقعا خودش و خانوادش اینی هستن که میگی و طرز تفکر خودش اینه و انقدر بی درک و ... جدا شی خیلی بهتره

همه بهم گفتن.اینایی ک گفتم یک هزارم از یک درصد بود

دیشبم ک حرف خانوادمو گفت. گفت خانوادش بهش میگن غذا بپز و....وگرنه جهیزیتو نمیگیریم.اونا گفتن نکن و....نباید میگفت بهشون چون سواستفاده میکنن

بهش گفتم برم میگه اجازه نمیدم بری .بعد گفتم پس تمام نیازامو برطرف کن منم نمیرم سرکار.بهم  میگه ...

ببین من نه تو رو میشناسم نه دشمنی باهات دارم بشین رو دونه دونه پست هایی که برات نوشتم فکر کن ببین با خودت چند چندی. کسی که از الان بهت میگه غلط میکنی بدون که فردا تو دهنت میزنه تو سرت میزنه و تو هم مثل الان باید سکوت کنی. اگه بچه داشته باشی هم بخاطر بچه مجبوری هر ستمی رو تحمل کنی. مگه خانوادت پشتت نیستن؟؟ با پدرت با مادرت صحبت کن. ازشون کمک بخاه. اینجوری پیش بری اخرش تو داغون میشی اونم روز به روز گردنش کلفت تر میشه