2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 136 پست
شوهرم نمیزاره میگه بری عدم تمکین میگیرم طلاق میدم

عزیزم تمکین مال زمانی هست که شما تو خونش باشی مگه نمیگی عقد هستی؟؟؟؟ زمانی میتونه عدم تمکین بگیره که شرایط زندگی رو برات فراهم کرده باشه. خونت مشخص باشه توی خونت باشی ولی تمکینش نکنی. بهتره از این به بعد یکم قوانین ازدواج و شرایط طلاق و این چیزا رو تو گوگل سرچ کنی و مطالعه کنی تا بتونی از حق خودت دفاع کنی. بی دست و پا باشی و بی زبون و به قول خودت کم رو و خجالتی کلاهت پس معرکس. از من گفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خجالتی وام روام.کلاهم هم پس معرکه.

نمیدونم چیکارکنم سرکار برم شاید خرجمو نده.ولی با پرویی شون چیکارکنم انگار کلفت گرفتن .اگرم طلاق بگیرم برم سرکار فکرکنم بهتره.بازم نمیدونم

اونا مهمون دارن به مهمون میگن تمیز کن بخواب؟ نامزدت کلید اون اتاقو داشته باشه واحازه نده بقیه برن ک ...

دیگه ایشون مهمون نیست که عضوی از خونوادس !

همش اونجاس که😂

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
شوهرم میگه نیای خونمون طلاق.خاهراشم میگن زنگ نمیخاد.همراه شوهرت نری ک زن نیستی.زن باید همراه مزدش با ...

خودشون همینطوری سرشون مینداختن پایین دنبال نامزد عقدیشون ،میرفتن خونه مادرشوهرو تمیز میکردن،؟جلو شوهراشون بپرس ازشون

خودشون همینطوری سرشون مینداختن پایین دنبال نامزد عقدیشون ،میرفتن خونه مادرشوهرو تمیز میکردن،؟جلو شوه ...

اره دقیقا باید همینو بپرسم.ن اینا تفریح میکردن.اینکاراینکار نمیکردن

من فقط ماهی یبار میرم.زیاده؟

عِ ببخشید🥴

اشتباه خوندم ،فک کردم نوشتی یه شب یا دوشب میرم خونه مامانم!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
شوهرم نمیزاره میگه بری عدم تمکین میگیرم طلاق میدم

تو عقد چه عدم تمکینی میخواد بگیرهههه

تازه حق حبس داری اگه اشتباه نکنم میتونی مهریتو تا قرون آخر طلب کنی و اون تا زمانی که نداده نمیتونه ازت تمکین بخواد یا محل زندگیتو مشخص کنه