2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بی دعوت میری؟؟؟؟

خاهرش گفت بهتون تعارف زدم ناهار نمونیدن .گفتم دعوت میکردی میموندیم ولی تعارف زدی  خودت گفتی که تعارف زدم.بعد دوباره تعارف میزنن میگن نیستین؟شوهرم گفت هستیم.باز نگین ک ما نموندیم

خودتو یکمی باید جمع و جور کنی از همین الان. وگرنه بعدا بدجوری حالت گرفته میشه. خیلی هها هستن میان الان تاپیک میزنن میگن شدیم کلفت خونه مادر شوهر. دم به دقیقه مهمون دعوت میکنه من باید برم کمک کنم. خواهر شوهرم میشینه من باید پذیرایی کنم و از این حرفا 

خاهرش گفت بهتون تعارف زدم ناهار نمونیدن .گفتم دعوت میکردی میموندیم ولی تعارف زدی  خودت گفتی که ...

دختر خوب اصلا تا قبل از ازدواج تنها خونه اقوام شوهر نرو. اگه شوهرت خیلی اذیت شد از این قضیه زودتر جمع و جور میکنه عروسی میگیره میری سر زندگیت. اگه به همین روال بری جلو میگن این که همیشه اینجا پلاسه دیگه عروسی میخاد چیکار نهایتش  برید ماه عسل بیاید سر زندگیتون. یعنی اصلا برات ارزش و اهمیت قائل نمیشن

فامیلای ما گاهی خود پدرشوهر تو عقد میاد اجازه دخترشو میگیره برا یکروز یا دوروز میبرتش .زنگ که کمترین ...

شوهرم میگه نیای خونمون طلاق.خاهراشم میگن زنگ نمیخاد.همراه شوهرت نری ک زن نیستی.زن باید همراه مزدش باشه هرجا شوهرش گفت باشه

اره یبارم خاستگار داشتن.همه خاهراش نشستن همه کلفتی بامن بود

آفرین میبینی؟؟؟ همینه که میگم خودتو یکم مغرور تر بگیر سر سنگین باش. وقتی بدون دعوت و تنها خونشون نری میفهمن که هم باید برا خودت احترام قائل بشن هم برا خانوادت

دختر خوب اصلا تا قبل از ازدواج تنها خونه اقوام شوهر نرو. اگه شوهرت خیلی اذیت شد از این قضیه زودتر جم ...

چطوری نرم خونه فامیلاش.اخه ادیتم میکنه میگه میرم ازاینجا نمیام پیشت ....خیلی ادیتم میکنه.چیکارکنم ادیتم میکنه.بهم میگه آماده شو بریم.یا آماده شو خواهرزاده هامو ببرم بیرون خاهرامو ببرم بیرون..

ببخشید ببخشید ببخشید

خیلی ببخشید

چه مادرشوهر پرو و تنبلی واقعا

نمیدونم پس فرهنگ مهمان نوازی ایرانی ها به کجا رفت!؟

نکنه توهم و دروغ بود!

کوکب خانم زن با سلیقه ای بود!

کوکب خانم مهمان نواز بود!

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍