2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 136 پست
شوهرم میگه نیای خونمون طلاق.خاهراشم میگن زنگ نمیخاد.همراه شوهرت نری ک زن نیستی.زن باید همراه مزدش با ...

واااایییی.خوب بگو باشه طلاق. مهریمو بده طلاق میگیرم. چقدر وقیح هستن خواهر شوهرات. شوهرت چه پر روئه. یه تو دهنی اساسی لازم دارن عزیزم هر چی زودتر و محکم تر بهتر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم اتاقش با برادرش مشترک بود ینی تو اون اتاق همه رفت و آمد داشتن لحافای مادرشوهرم و...همه اونجا بودن

توعقد بستگی مادرشوهرم میگفت برو اناقو تمیزکن شوهرت کثیف کرده منم عین اسکلا میسابیدم 

فقط از خدا میخوام هرکی هرجور فکرمیکنه و با هرنیتی کاری میکنه و حرفی مبزنه ب خودش برگرده چ خوب چ بد

واقعا خیلی بی فرهنگن

عزیزم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی.

با خانواده شوهرت مراوده داشته باش.از در محبت و احترام وارد شو.

احترام خودتم نگه دار.شما میری اونجا مهمونی.خودت تعیین میکنی دیگران چطور باهات رفتار کنن.

اگه تا حالا هم اشتباه کردی .از این به بعد حواست باشه.

خیلی محدود کمک کن

حرف طلاق و مهریه رو نزن.بده که از الان این حرفا عادی بشه بینتون.مگر اینکه واقعا چنین تصمیمی داشته باشی...

چیکارکنم باهاشون

یک ساعته دارم برات توضیح میدم. از این به بعد زنگ زد گفت بیا بریم بیرون بگو سرم درد میکنه. حالم خوب نیس. تو هم دست خواهر زاده و برادر زادتو بگیر با شوهرت ببر بیرون. بگو مگه مربی مهد کودک هستی. تنها هم خونشون نرو بگو تنها گفتن تو کافی نیست مادرت باید زنگ بزنه. مادرشم زنگ زد یکی دو بارشو یگو ایشالا مزاحم میشم ولی نرو به شوهرت بگو خانوادم دوست ندارن شب بمونم 

باز پول نمیده بیرون نمیبره و...انگار وشوهرندارم دکتر نمیبره زنگ نمیزنه یا مسدودمسدود کینه و....دیگه ...

نفقه نداد میری شکایت میکنی عزیزم هر چیزی یه راهی داره. چرا اصلا خودت نمیری سررکار که نخای منت جیب شوهرتو بکشی؟؟ 

یک ساعته دارم برات توضیح میدم. از این به بعد زنگ زد گفت بیا بریم بیرون بگو سرم درد میکنه. حالم خوب ن ...

برعکس اونا همیشه بشوهرم زنگ میزنن مثلا بیا.نمیگن بیاین.شوهرم منو هم میبره