دوباره حمله ی عصبی و پنیک بهم دست داد دیشب تا صبح بیدار بودم الانم باید برم سرکار🥲
ی سال بود ک بدون دارو و خودممم داشتم کنترلض میکردم
دیشب شدید تر و بدتر از قبل بود تقریبا از ساعت یک شروع شد و تا سه ادامه داشت (:
فکر کنم هرشب برنامه همینه (:
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو حاملگی پنیک شدم دکتر نتونست داروی زیادی بنویسه سیتالوپرام و ماپروتیلین نوشت که هنوزم که هنوزه همونارو میخورم دیگه دکتر نرفتم باید برم اگه لازم بود تغییر بده
به خودت بیا دختر جون میدونم سخته ولی هنوز کلی چیز مونده برای تجربه کردن نترس یادت باشه پنیک فقط یه ...
بدبختی همینجاست ک روحیه جسمی نیست بیماری های روحییییی خیلی طول میکشه تا درمان بشن بعضا درمان هم نمیشن!
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
من تو حاملگی پنیک شدم دکتر نتونست داروی زیادی بنویسه سیتالوپرام و ماپروتیلین نوشت که هنوزم که هنوزه ...
ن من برای کنترلش هیچوقت قرص نخوردم
بدبختی همینجاست ک روحیه جسمی نیست بیماری های روحییییی خیلی طول میکشه تا درمان بشن بعضا درمان هم نمیش ...
من خودم مریضم دیگه
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
اسی جان معده ات سرد شده.. تا یکی دو روز دائم با چای پودر زنجبیل و دارچین بخور.. عرق نعناع و آب و عسل هم بخور... خوردن سردی برای این نوع حملات سمه.. باعث میشه طغیان کنه
پنیک با کلی مشاور رفتن و درمان دارویی میشه کنترلش کرد ،و بعد از یه مدت نسبتا طولانی میشه خیلی خیلی کمرنگ تر بشه
من خودم هم سیتالوپرام ،هم پوکساید ،هم پروپرانول زیر نظر پزشک میخوردم تا شد یه ذره کنترلش کنم که یه سری تمرینا هم هست که باید انجام داد که من کوتاهی کردم و دوباره دارم دچارش میشم
معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞