2777
2789
عنوان

بعد از یک سال دیشب بزای اولین بار🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 48 پست
لطفا نپرسید هی. کسی که پنیک میشه با یادآوریش هم حالش بده میشه

نه اخه من خودم مدام پنیک شدید میشم میخواستم راهکار بهش بدم

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قرصی برات نوشته؟؟؟

من تو حاملگی پنیک شدم دکتر نتونست داروی زیادی بنویسه سیتالوپرام و ماپروتیلین نوشت که هنوزم که هنوزه همونارو میخورم دیگه دکتر نرفتم باید برم اگه لازم بود تغییر بده 

اوکی میخوردی؟ 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

به خودت بیا دختر جون میدونم سخته ولی هنوز کلی چیز مونده برای تجربه کردن نترس یادت باشه پنیک فقط یه ...

بدبختی همینجاست ک روحیه جسمی نیست بیماری های روحییییی خیلی طول میکشه تا درمان بشن بعضا درمان هم نمیشن! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من تو حاملگی پنیک شدم دکتر نتونست داروی زیادی بنویسه سیتالوپرام و ماپروتیلین نوشت که هنوزم که هنوزه ...

ن من برای کنترلش هیچوقت قرص نخوردم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تپش قلب تا جایییی ک قفسه ی سینت جا داشته باشه خیبی شدید. ی دلیل فکر میکنی داری سکته میکنی! سردرد. عر ...

ای بابا چه سخت

ان شاا...بهتربشی ودیگه نیادسراغت

علتش استرسه یاچی؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بدبختی همینجاست ک روحیه جسمی نیست بیماری های روحییییی خیلی طول میکشه تا درمان بشن بعضا درمان هم نمیش ...

من خودم مریضم دیگه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

تپش قلب تا جایییی ک قفسه ی سینت جا داشته باشه خیبی شدید. ی دلیل فکر میکنی داری سکته میکنی! سردرد. عر ...

برو سایت دکتر دکتر

محمد فصیحی دستجردی 

فوق تخصص عفونی هست و طب سنتی دانشگاهی خونده 

قسمت ویزیت غیر حضوری داره 

سن و قد و تمام علائم و مشکلاتت رو بگو .تجویزی خیلی خوبی داره .

ما تقریبا برای همه چی خودمون و بچه ها پیشش میریم

آهان خیلی هم عالی پس میتونی کنترلش کنی 

آفرین بهت 

من چون تو حاملگی دو سه ماه هر روز چند بار پنیک میشدم اثراتش مونده و چشمم ترسیده نمی‌خوام قطعش کنم 

اسی جان معده ات سرد شده.. تا یکی دو روز دائم با چای پودر زنجبیل و دارچین بخور.. عرق نعناع و آب و عسل ...

منم اینجوریم ولی اینارو که میخورم کل بدنم به خارش میفته 

بنظرم حتما تحت نظر دکتر یه دوره قرص مصرف کن عزیزم

پنیک با کلی مشاور رفتن و درمان دارویی میشه کنترلش کرد ،و بعد از یه مدت نسبتا طولانی میشه خیلی خیلی کمرنگ تر بشه

من خودم هم سیتالوپرام ،هم پوکساید ،هم پروپرانول زیر نظر پزشک میخوردم تا شد یه ذره کنترلش کنم که یه سری تمرینا هم هست که باید انجام داد که من کوتاهی کردم و دوباره دارم دچارش میشم

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞