2777
2789
عنوان

ب سمت و سوی باشگاه

162 بازدید | 15 پست

پاشدم برم باشگاه 

یک شنبه تمرین پا داشتم الان فلجم دیشب تو خواب تکون میخوردم پام درد میگرفت بیدار میشدم 

خواستم بگم قوی شدن درد داره ولی ضعیف بودنم درد خودشو داره ادم باید یکی شو انتخاب کنه یا الان درد بدنو یا تو پیری درد زانو و کمر و.. که حتی خودت نتونی کار های شخصیت بکنی بنظرم این درد بهتر از اون درده 

راستی امروزم تمرین شکم دارم😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تمرین های سخت شکم و زیرشکم سلام کن🤣

شکم درد بگیره اوکیه دست درد بگیره اوکیه لعنتی پا که میگیره فلج میشم بعد باید سرکار برم این ور برم اون ور برم بعد به روی خودمم نمیارم از بس پرو ام فقط تو خونه تنها هر یه قدم که برمیدارم جیغ میزنم اینجوریم آی آآآیییی😂🤦🏻‍♀️

شکم درد بگیره اوکیه دست درد بگیره اوکیه لعنتی پا که میگیره فلج میشم بعد باید سرکار برم این ور برم او ...

قرص منیزیم بخر و بخور

درد بیش از حد یکم غیر طبیعیه، مطمئنی حرکاتی که میزنی استاندارده؟

🌷🌷👏

قرص منیزیم بخر و بخوردرد بیش از حد یکم غیر طبیعیه، مطمئنی حرکاتی که میزنی استاندارده؟

کلا هر سری حرکات جدید اضافه میشه اینجوری میشم الان مربیم عوض کردم به کل حرکاتم عوض شه معمولا این گرفتگی عضلانی بین 3 روز تا یک هفتس بعد خودش درست میشه 

بعدشم تقصیر خود خرمه سنگین زدم یکی نیست بگه مریضی یکم سبک تر کار کن 

شکم درد بگیره اوکیه دست درد بگیره اوکیه لعنتی پا که میگیره فلج میشم بعد باید سرکار برم این ور برم او ...

عزیزم قرص استیو فلکس بخور مشکلت حل میشه منم این طور بودم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

قرص چی هست ویتامینه یا چی

ویتامین. گلوکزامین هست با زردچوبه و منیزیم برا التهاب و درد. من باشگاه مثل شما بودم 2.3 تا خوردم عالی شدم دردم رفت. قیمتشم 316 هزار تومان هست

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

😉😉 مهم وزنه سنگین زدن نیست، مهم حرکت درست زدنهاذیت نکن خودتو

درست میزنم سنگین نمیکنم درحدی که اسیب ببینم در حد توان خودم سنگین میکنم مثلا همه هیپ تراست اینارو 80 100 میزنن واقعیت من 20 میزنم نمیخوام اسیب بزنم به خودم درحدی سنگین میکنم که فشار بیاد راحت نزنم وگرنه نمیخوام مثلا چس کلاس بذارم برا کسی