2777
2789
عنوان

یسوال راجب خرید اینترنتی

87 بازدید | 11 پست

سلام یکی ازدوستای من سرشوخی بادیجی کالا خرید اعتباری کرد که رفت تو سایت دیجی پی وشماره ملی اینها خاست تاجای که من میدونم دیجی پی برای خرید قسطی هست ودست چک و..اینا میخاد الان خرید رفته توقسمت درحال پردازش وتوی برنامه ای دیجی پی زده اولین قسط شما برای ۱/۳هست واینکه مااون کالا رو نمیخایم یه چیزبی کیفیته الانم نمیشه لغوکرد الان سوالم راجب دیجی پی هست که قسط میخاد کسی راجبش چیزی میدونه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت توقسمت پردازش کالا بعدازکجا میشه لغوکرد ؟بعدش زدکه خرید اعتباری 

اونجایی وارد در حال پردازش میشین. یکم پایین تر فکرکنم بالای عکس کالاس سمت چپ درست یادم نیست سه نقطس میزنی لغو میکنی. همون صفحه درست بگردی پیدا میکنید

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

حالا بگیم سفارش بیاد جلو درتحویل نمیگیریم ولی میخام بدونم به این دیجی پی باید پول بدم چون شماره ملی اینها خاست یکم به شک افتادم گفتم اینجا سوال بپرسم ببینم کسی میدونه 

از پایینه پایینم بگیر. ببین بزن رو تغییر زمان ارسال ببین چی هست 

هیچی نداره باو این رفیق مشنگ من زد تو دیجی پی رید توهم همچی 😑الانم نمیدونیم چجوری جمعش کنیم 😂

هیچی نداره باو این رفیق مشنگ من زد تو دیجی پی رید توهم همچی 😑الانم نمیدونیم چجوری جمعش کنیم 😂

زدی تغییر زمان ارسال

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶