2777
2789

خبرشو توی اینترنت دیدم به تعدادفرزند وام میدن حالانمی دونم به چه کسایی تعلق میگیره کسی میدونه اطلاع دقیق داره؟

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

والا قرار بود وام ناباروری هم بدن مثلا 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم به متولدین ۱۴۰۱ میدن

مطمئنی ؟بچه من 1400به دنیااومده میخواستم ببینم تعلق میگیره؟

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
مطمئنی ؟بچه من 1400به دنیااومده میخواستم ببینم تعلق میگیره؟

مال منم ۱۴۰۰ئه،والا این خبر زیاد منبعی برا پیگیری نداره هرچی میگردم من ولی یکی دوجا خوندم نوشته بود ۱۴۰۱ ای ها رو میدن،حالا درست و غلطشو نمیدونم

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
اونایی که از سال ۱۴۰۰ به دنیا اومدند و اگه شهری باشه که نرخ فرزند آوریش پایین نباشه هیچ وامی بهش تع ...

شهرمابزرگه کاش راست باشه پسرمن 1400به دنیااومده اینجوری باشه خیلی خوبه

شهرمابزرگه کاش راست باشه پسرمن 1400به دنیااومده اینجوری باشه خیلی خوبه

ببین نرخ فرزند آوری شهرتون چقدره انگار گفت اگر از دو ونیم درصد بالاتر باشه وام تعلق نمیگیره

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
مال منم ۱۴۰۰ئه،والا این خبر زیاد منبعی برا پیگیری نداره هرچی میگردم من ولی یکی دوجا خوندم نوشته بود ...

اطلاع رسانیشون خیلی ضعیفه هرجایه جورنوشتن 

اخبار ساعت  20 و سی امشب گفتش

از سال 1400 به اینور وام میدن.اولی بیست دومی چهل سومی شصت چهارمی هشتاد میلیون.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.