سلام عزیزان من تنبلی تخمدان دارم ، الان در حال کاهش وزنم و ۶ کیلو کم کردم و کماکان دارم ادامه میدم میخوام اقدام کنم برا بارداری میخواستم ببینم کسی تاحالا پیاز درمانی کرده؟ شنیدم خیلی خوبه
منی ک هر کوفتی بگی خوردم هنو نتیجه نگرفتم خیلیم لاغر شدم ولی چربی شکمملاغر نشده شده ها وای خیلی کم
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من که پریودم نمیشدم دو ماه ب دو ماه این آب رو آتیش بود واسم با اینکه بدمزس 😁ولی حتما ب ...
بدمزه نیس زهرماره 🤢🤢
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید