هفته هفت بارداری یم. سه تا دختر دارم. به خاطر کاهش وزن شدید ناخواسته باردار شدم. دو هفته س فهمیدم باردار شدم خیلی عصبی و گریه کردم جوری خودمو چنگ میزدم موهامو کندم. روح روان ومنوو همسرم بهم ریخته. بشدت استرس گرفتیم جوری که شبا اصلا خواب نداره همسرم میگه در توانم نیست این بچه رو نگه دارم اگه دختر بشه از لحاظ روحی داغون میشیم نمیدونیم چیکارش کنیم خدایا شکرت. این بار به دادم برس تحمل نگاه اطرافیان رو ندارم. به چشم ترحم. نگاهمون میکنن.
اگه پسر باشه می تونید نگهش داری یعنی اگه امشب بگن پسره دیگه با شوعرت راحت می خوابید .
دعا می کنم پسر باشع .ولی کارت زشته .
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
مگه عهد قجر پسر دوس داشتین باید واسه همین دومی میرفتین تعیین جنسیت صددرصدی هم هس جنسیت بچه پسر میشد برادر من میگه دو تا بچه دوس دارم حتما هم اولی دختر باشه برم اولی تعیین جنسیت کنم دختر شه بعدی هم تعیین کنم پسر شه شماهم این همه هزینه میکنین باید همون موقع واسه بچه دوم یا سوم میرفتین تعیین جنسیت که حسرت پسر نداشته باشین