2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارها رو دوست ندارم دردم اینه

خب حتما نباید صدردصی باب میلت باشن

۷۰درصد خوب بودن کافیه

چون خودتم ایده ال کامل هیچ انسانی نیستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به صلاحم هست اون با ندادن امتحانم میکنه پوستم کنده شد با این امتحانش

نمیدونم آدم مذهبی هستی یا نه؟ باورات چی هستن؟ 

اما من پیشنهادم رو بهتون میدم تصمیم با خود شماست 

تا حالا از اموات و شهدا کمک خواستی؟ منظورم توسل کردن هست 

تا حالا واسطه خودت و خدا قرارشون دادی؟ 

اول یا خلوص نیت نیت کن که یه جز براشون بخونی بعد که حاجت روا شدی بدون اینکه تاریخی رو در نظر بگیری یکبار قرآن رو ختم کنی و بهشون هدیه کنی 

حالا این راه هم امتحان کن شاید اگر به صلاحت باشه به حق دعای اموات و شهدا حاجت روا شدی و به اون چیزی که خواستی رسیدی امتحانش که ضرر نداره 

من الان به همین نیت ختم قرآن گذاشتم اگر قلبا دوست داری شرکت کنی یه جز یا دوتا جز بگو اینم بگم چندتا جز بیشتر باقی نمونده تا 25 آذر ماه فرصت داره 

حتی ۴۰ درصد هم باب میلم نیستن خودم خیلی آپشن ها دارم

خونه ماشین یا جهاز سنگین داری؟؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم آدم مذهبی هستی یا نه؟ باورات چی هستن؟ اما من پیشنهادم رو بهتون میدم تصمیم با خود شماست تا حا ...

تمام چله ها رو انجام دادم 

دستم‌همش رو به آسمون چشمام همش گریون زبونم همش التماس 

خدا نمیخواد که بده 

تمام چله ها رو انجام دادم دستم‌همش رو به آسمون چشمام همش گریون زبونم همش التماس خدا نمیخواد که بده

ناامید نباش دلی که ناامید باشه خانه شیطان میشه 

من فقط یه پیشنهاد دادم هرجور دوست داری عزیزم