سلام وقتتون بخیر من یکسال پیش برای افزایش وزنم از پودر و قرص چاقی استفاده کردم خوبم وزن گرفتم الان این تاپیک و زدم فقط بخاطر این که بگم هیچوقت هیچوووقت سراغ این پودر ا و قرصا نرید موضوع از یکماه پیش شروع شد از یک پادرد ساده که درد از قسمت بالای رون پام شروع میشد تا زانوم که من فکرمیکردم شاید رگ به رگ شده چون نه ضربه خورده بود نه کار سنگینی نه چیزی خلاصه هفته به هفته درد من بیشتر شد تاجاییکهی روز گفتم برم پیش دکتر ببینم چیه جریان این درد که دکتر برام عکس و ام ار ای نوشت انجام دادم و جوابو که گرفتم واقعا شوکه شدم دکتر گفت دچار نکروز سر استخوان ران شدم و بخاطر مصرف کورتون بوده که توی تمام این داروهای چاقی لعنتی هست.الان درد زده به دوتا پاهام و اصلا نمیتونم راه برم.نکروز یعنی خونرسانی به قسمت مفصل ران پا قطع میشه و کم کم اون قسمت پا تحلیل میره و ازبین میره اللن جوری شده که باید تعویض مفصل انجام بدم وعملشم سخته.قصدم از گفتن این حرفا این بود که جدیدا خیلی جاها تبلیغ این پودرا و قرصا زیاد شده فقط اگه سلامتیتون براتون مهمه سراغش نرید .منم مصرف کردم نتیجه گرفتم و گفتم خب کلیه و کبد و معدم مشکلی براش پیش نیومد ولی بعد یکسال زد و اینجوری شدم .برای منم دعا کنید اگه این مطلبو خوندید که مشکلم حل بشه .
پسر عموی استفاده کرد الان سه بار پاهاشو عمل کرده به جای استخوان لگن هم پلاتین گذاشتن استخوانش سیاه شده بود
خالمم استفاده کرده بود چسبندگی رحم یا همچین چیزی شده بود و بچه دار نمیشد
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم پودر چاقی خوردم کیست شکلاتی گرفتم تا الان چقد خرج کردم ولی خوب نشدم 😔 تازه من فقط دوهفته خوردم اونم اندازه سه تا قاشق غذا خوری کلا شد تمام هورمونها بدنم ریخت بهم کیستم پاره شد چقد آزمایش دکتر خیلی سختی کشیدم هنوزم پریودیام بهم ریختس خیلی بده