2777
2789
عنوان

خواندن سوره عنکبوت و سوره روم

2814 بازدید | 73 پست

سلام سوره، های ذکر شده رو در شب ۲۳ بخوانید امام صادق فرمودند خواننده ی این دو سوره در این شب از اهل بهشت هستن،🤲🤲🤲

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کجایی ک همه دنبال بهشتت هستن. نه خودت

آقا هستم آقا هستم آقا هستم خانم ها من آقا هستم وامااااا. گناه من خندادن بود گناه شما ترکاندن و امااااا غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت فراوان و اماااااااا از دادن هر گونه کلمات رکیک عزیزم   و اینا خود داری کنید   از دادن عکس هم معذوریم چراا چون ممکنه در حین دیدن عکس مشغول غذا درست کردن باشید و انگشت پلو بخورید با تشکر مستر مشهدی 
خدا کجایی ک همه دنبال بهشتت هستن. نه خودت

بهشت نزدیک خداست خب

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care