2777
2789

شوهرم میره عمل واریکوسل شاید شب نگه دارن وهمراه لازم داشته  باشه دیروز خواهرشوهرم میگه علی یعنی همسرش وقتی باباش مریض بود رقت بیمارستان اونجا حالش خراب شده چون بوی بیمارستان ایناحالشو خراب میکنه درحالیکه میدونم علی ۵برادر داره که همش اونا اونجا بودن شوهرش نرفته بودهمشون هم فامیل هستن ازهمه چی خبردارم ومیدونم بهونه هست

فرداشوهرم بستری میشه واسه این، این حرف پیش کشید

مادرشوهرمم میگه پدرشوهرم وقتی میره بیمارستان دلش نمیاد و میفته حالش خراب میشه ،شوهرمم برادر نداره 

شوهرم یه پسرعمو داره که بگیم میاد میمونه 

ولی نمیخوام ب اون بگیم چون هرچی کاردارن زود شوهر منو صدا میزنن اسباب کشی خواهرش فلان و فلان....اعصابم خرابه 

میخوام برم بگم نیازی نیست ب کسی بگین ب 

پسرعموهاش یعنی

خودم روز رو میمونم شب روهم ب پسرداییم میگم میاد میمونه 

(الکی از حرصم)

نظرشما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب که لازم نیست بمونید . همون روز خودتون برید . عمل واریکوسل هم عمل سختی نیست که شب بخواد کسی پیشش باشه 

کلا به نظرم به هیچ کس رو نزن . اگر هم شب شوهرت دوست داشت کسی باشه خودت برو 

آره خوبه ولی شب واقعا کی میمونه

همشون ادا در آوردن نمیدونم اگه ببینن من اونجورمیگم یعنی عصبی شدم پدرشوهرم میگه من میمونم 

البته پدرشوهرم میگه میمونم این مادرشوهرمه که راضی نیس یه کوچولو اذیت بشه

یعنی انقد عمل سختیه ک همراه بخواد ؟؟؟؟؟ پرستار بگیرین خب بمونه پیشش

نه عمل سختی نیست 

واسم این زور میاد ک وقتی همیشه اونا نیاز شوهر منو داشتن با سرو کله میرفت حالا واسه یه روز یکی راضی نمیشه بمونه