2777
2789
عنوان

خانوم های با سیاست لطفا بیاین

641 بازدید | 75 پست

سلام دوستان.موصوع من خیلی طولانیه مختصرشو تعریف میکنم.من سر ی مساله ای به شوهرم شک کردم و دعوا شد و کلا خیلی اوضاع خراب شد.هفته پیش یکشنبه.بعد من چندروزی رفتم خونه بابام.جمعه شوهرم اومد دنبالم.خیلی خوش اخلاقه همش قربون صدقم‌میره اما روش زندگی رو عوض کرده.مثلا ما هرشب باهم میرفتیم خونه مادرشوهرم الان میگه نه لزومی نداره هرشب بریم و خودش از سرکارش پنج دقبقه میره اونجا بعد میاد خونه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بعد میگم بریم بیرون میگه عزیزم بیرون چه خبرع بیا کنار خودم باهم فیلم ببینیم.بعد قبلا اصلا براش مهم دور و ور خونه چه طوری باشه الان تا بچه ها میگن بیا بازی میگه بذارید مامان اول کاراشو بکنه بعد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاد تو راحت باشی لابد

نه بحث اینا نیس.من اونجا راحتم.ده سالع هرشب میرم

خب خوبه که...شاید رفته به مادرشوهرت گفته اونم گفته دیگه نیارش اینجا

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

قبلا تا میگفتم شام چی میگفت نون پتیر میخورم الان دائم میگه سحری قورمخ سبزی بپز.افطار فلان بذار

خب خوبه که...شاید رفته به مادرشوهرت گفته اونم گفته دیگه نیارش اینجا

نه اصلااااا اونا اینقدرررر پشتم بودن که حد نداشت.بقیشو بخون لطفا

الان میگه دیگه خودتو درگیر مسائل مالی نکن...هفته ای ی شب بیرون بریم بسه.خونه همش مرتب باشه.غذا اماده باشه و این چرت و مرتا.من چه رفتاری بکنم؟

نه اصلااااا اونا اینقدرررر پشتم بودن که حد نداشت.بقیشو بخون لطفا

بابا بی خیال که عوض شده...خوبه که عوضی نشده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
چیزی به نامته؟

اره هم ماشین هم خونه.چه طور