2777
2789
عنوان

بولدبروز ابرو

207 بازدید | 6 پست

سلام کسی اینجا ابروهاشو بولدبروز کرده 

به نظرتون بهتر از میکروبلیدینگه؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

خودم انجام ندادم ولی خیلی نازه

اره منم حس میکنم یکم طبیعی تر از میکروعه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه چی جدیدتر اومد به اسم هایپر رئال

واقعا 

نشنیده بودم 

ار چه نظر بهتره؟ میکروبلیدینگ با قلم کار میشه اما بولدبروز فکر میکنم با دستگاه باشه

تقریبا ظریف و نچراله و ماندگاریش هم خوبه... من خودم پیش آیلا برته انجام دادم متخصص میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن هستش

کارش بیسته... خواستی برو داخل پیجش نمونه کاراشو ببین.... سایت هم داره