2777
2789
عنوان

میخوام درد ودل کنم ،بگید گناه میکنم یانه،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
حالا برادرشوهرم ناراحت شده ازحرف من،، به نظرتون بدحرفی زدم؟؟ خودم همش دلم میگه نکنه گناه کرده باشم ا ...

عزیزم خب اونا برگردن بهم تو اومد رفت نکن چیکار داری شاید اون زن توبه کرده خدا ک نیستی وقتی شوهرش بتونه ببخشه واقعا بنظرم شما فقط قطع رابطه کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش که ازچشم همه افتاده، همه بهش میگن اینو

خب پس از این به بعد زیاد تهدید نکن برادرشوهرت رو 

فقط با شوهرت توافق کنید که دیگه نرین خونشون و شوهرت با برادرش بیرون همو ببینند 

چون منم چند وقت پیش به خاطر بداخلاقی همسرم میخواستم جدا شم و هر چی که اطرافیان به من میگفتن خیلی روم تاثیر می‌گذاشت و تصمیم جدی تر میشد 

عزیزم خب اونا برگردن بهم تو اومد رفت نکن چیکار داری شاید اون زن توبه کرده خدا ک نیستی وقتی شوهرش بتو ...

خب من که نگفتم بهم برنگردن فقط گفتم باید قید داداشو بزنه، من ازاون زن متنفرم دلم نمیخواد هربار به یه بهانه خودشونو بهش نزددیک کنن، اخه قبلا همینجوری بود، یه بار تلویزیون یه بار کولر یه بار لامپ یه بار تولد 😣😣😣

😣😣😣😣،، خدامیدونه وقتی هنواین قضایا نبود چجوری خودشو واسه شوهرمن عزیز میکرد به هربهانه ای به شوهر ...

اینو فقط باید از شوهرت بخوای بگو اگه بفهمم رفتی خونه داداشت یا با زنش حرف زدی باید قید منو بزنی بترسونش من بهت حق میدم این همه بهت توهین کرده شوهرت باید پشتت دراد 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اینو فقط باید از شوهرت بخوای بگو اگه بفهمم رفتی خونه داداشت یا با زنش حرف زدی باید قید منو بزنی بترس ...

حرف منم دقیقا همینه،، ولی ازگناهش میترسم، میگم نکنه یوقت حرفم باعث تباهی اینده بچه هاش بشه

حرف منم دقیقا همینه،، ولی ازگناهش میترسم، میگم نکنه یوقت حرفم باعث تباهی اینده بچه هاش بشه

منظور من اینه کاری به برادر شوهرت نداشته باش بزار بعد از تصمیم گیریش با شوهرت اتمام حجت کن

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421