2777
2789

من یه دونه جاری دارم ازخودم ۱۹ سال بزرگتره سه تابچه داره و ماماعه، برادر شوهرمم نظامیه، ازهمون اولی که ماعقد کردیم این هی دخالت کرد هی ناراحتی پیش اورد تحصیلاتشو به رخ من کشید، شب عقدمو بهترین شب زندگیمو دعواراه انداخت نذاشت برام پاگشا بگیرن،، جشن عقدیمو دعواراه انداخت،، مدام حرف میبرد میاورد همش دعواو ناراحتی پیش میاورد سر عروسیمم همینطور، خدامیدونه که من هیچ وقت مقابله به مثل نکردم هیچ وقت دهن به دهنش نشدم، دوسال پیش سر یه قضیه ای خیلی بدبرخورد کرد توهین کرد البته نه جلو روم، به گوشی شوهرم پیام داده بود وبه من فحش داده بود من هنو اونجا ۱۹ سالم بود به من گفته بود نازا😣😣 من سن دخترشو دارم،، اونجا مادرشوهرمو شوهرم گفتن هیچی نگو محل نذار اون بی ارزش ترازاین حرفاس اون بی اصالته ولش کن واینا منم دهن به دهنش نکردم، ولی کلا قطع رابطه کردم، ولی خدامیدونه که چقدر دلم شکست چقدر حرفاش برام سنگین بود، بعداون قضیه هرجا که مراسم بود وهممون بودیم ازقصد دائم بچه هاشو میداد به شوهرم حرص منو دربیاره😣ولی من به روی خودم نمیاوردم ولی خیلی دلم میشکست اونقدر سرنمازم گریه میکردم که ازحال  میرفتم ، چقدر روزای بدی بود چقدر پشیمونم به خاطر اون همه عذابی که به خاطر یه ادم نالایق کشیدم،  تااینکه پارسال،، بچه ها نمیخوام خیلی طولانی شه حوصلتون سربرع اگه مایلید تا ادامشو بگم، 

پارسال خرداد ماه شوهرش فهمید بهش خیانت کرده زنه، فهمید ازهمون اول ازدواجش باهم بودنو این بعد ۱۵ سال زندگی مشترک فهمیده همه چیو، با سه تابچه،۳۹ سالشم بود ، زندگیشون خیلی زود ازاین رو به این روشد ،همه چی خراب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماهه شوهرمن هرچی درمیاره میده داشش، زندگیمون خیلی تحت تاثیر قرارگرفته شوهرم موهاش سفید شده اتقدر که غصه داداششو میخوره،  حالا چن وقت پیش زمزمه هایی میشد که برادر شوهرم میخواد برگرده سرزندگیش وازاین حرفا، منم گفتم باشه برگرده ولی اگه زندگی بااون زنو انتخاب کنه باید برای همیشه قید داداششو ینی همون شوهر منو بزنه،، گفتم من ادمی نیستم که یکبار دیگه بااون زن روبرو بشم چه برسه رفت وامد هم داشته باشم،، چون خیلی توهمین دوران طلاق و اینا به من فحش داده بود نمیدونم این وسط من چه گناهی کرده بودم😣😣