2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان خدا رو شکر عزیزم منم دعا کن که بختم باز بشه 

حتما عزیزم نگران نباش بوقتش همونجوری که دلتون میخاد بشه با ایمان مشخصاتی که میخاید بنویسید و در درونتون باهاش زندگی کنید جوریکه الان متاهلید یهو می بینید تو شرایط قرار گرفتین

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

ای جان خدا رو شکر عزیزم منم دعا کن که بختم باز بشه 

نماز شب بخونید برای امواتتون حتما تو چهل مومن دعا کنید من اون زمان که می خوندم پدربزرگم که حتی عکسشم ندیدم اومد به خوابم و گفت بزودی حاجتت براورده میشه هرچی میگفتم نمیشه گفت میشه ما اینجا همه داریم برات دعا میکنیم و میشه

نماز شب بخونید برای امواتتون حتما تو چهل مومن دعا کنید من اون زمان که می خوندم پدربزرگم که حتی عکسشم ...

دقیقا از دیشب شروع کردم نماز شب خوندن اصلا انگار یکی به دلم انداخت که نماز شب بخون ، خیلی سخته بخوای امیدوار باشی در صورتیکه هیچ امیدی نداری ، خوشبخت باشی عزیزم 

نماز شب برای اموات بخونم یعنی چطوری عزیزم ؟ دقیقا ۴۰ نفر میشدن ؟

نه عزیزم من تو قنوت واسه چهل مومن که باید دعا کرد چندتاش را اسامی امواتم گفتم که یکیشون پدربزرگم بود که پنجاه سال پیش فوت کرده و اومد به خوابم

من چی بگم ۴۳ سالم خواستگار کلی روزگار داشتم.توقع هم نداشتم.هیچکدوم جور نشد.فقط می امدن چای میخوردن پ ...

خواهر من تو ۳۷-۸ سالگی ازدواج کرد یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷

ایشاللا بخت و اقبال بلند قسمت همه بشه

نترس منم تنها ترینم،چون از اوایل دهه سی مریضی گرفتم،دیگه کلا ازدواج کنسل شده برام، شبه خود ایمنی دارم،دلم از سرنوشتم خونه،اونقد زحمت همه رو بکشی بهد بخودت برسه، مریض بشی و ..