2777
2789

چقدر قشنگ تعریف می‌کرد 

چقدر تاثیر گذار بود پیشنهاد میکنم حامل تکرارشو ببینید 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه من ندیدم. تکرارش کی هست؟

ساعت ۱۱ و نیم شب و فردا ظهر ساعت ۱۲

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خداییش اینا تخیلی یا واقعی آخر من نفهمیدم

ببین حتی عقل هم قبول میکنه اگر دقیق بهش فکر کنی 

تخیلی

این خانم که امروز اومده بود خودش روانشناس بود  عزیزم . فرق توهم و واقعیت رو قطعا میفهمه

خداییش اینا تخیلی یا واقعی آخر من نفهمیدم

منم چن بار دیدم اما باورم نمیشه خیلی غیرطبیعیه اخه من سه دیقه درقیامتو خوندم اینا باورم نمیاد رفتن همه چیم گلو بلبل بوده بدون هیچ حساب کتابی همه چی قشنگ خب غیرقابل باوره 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
آخه اینا مثل خواب حاصل توهم بنظرم

اخه چیزهایی که میگن جوری نیست که بشه رد کرد 

اینکه آدم نتیجه اعمالش رو ببینه توهم نیست

حتی چیزهایی میگن که اصلا قبلش نمیدونستن . توهم اینجوری نیست

ساعت ۱۱ و نیم شب و فردا ظهر ساعت ۱۲

کدوم شبکه 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
آخه اینا مثل خواب حاصل توهم بنظرم

خواب یه محدودیت هایی داره  توهم هم همینطور 

گاهی میبینی چیز هایی دیده میشه در برزخ که از قدرت عقل هم خارجه 

مثلا  اونایی که قبلا فوت شدن اطلاعاتی از اموال میدن که هییچ کس نمیدونسته 

یا اون دنیا خاطراتی رو یادت میاد  که زمان زیادی ازشون گذشته ولی تو ریز ترین جزییات میبینی 

خیلی خوب میشه قبل از اینکه  دستمون از این دنیا کوتاه بشه چشمون رو باز کنیم و رفتارمون رو درست 

منم چن بار دیدم اما باورم نمیشه خیلی غیرطبیعیه اخه من سه دیقه درقیامتو خوندم اینا باورم نمیاد رفتن ه ...

اینها نمردن فقط یه فرازی از دنیای بعد از مرگ رو دیدن

اتفاقا خیلی ها هم عذاب شدن