اخه چیزهایی که میگن جوری نیست که بشه رد کرد اینکه آدم نتیجه اعمالش رو ببینه توهم نیست حتی چی ...
منم یه کلیپ دیدم
آقاهه کورد بود
میگفت از بدو تولد تا لحظه ی مرگشو دیده
اون خودکشی کرده بود
میگفت دونفر اومدن بهم گفتن خدا بهت رحم کرده و بهت فرصت دوباره داده
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه چیزهایی که میگن جوری نیست که بشه رد کرد اینکه آدم نتیجه اعمالش رو ببینه توهم نیست حتی چی ...
من یه قسمتشو دیدم جز توهم چیزی توش ندیدم طرف میگه یکدفعه دیدم وسط کوچه حیوانات عجیب غریب بهم حمله کردن بعد اسم امام حسین صدا کردم یه تونل باز شد منو نجات داد خوب چه چیزش واقعیه؟ممکن طرف خوابش برده یا اینکه معلوم نیست دارن راست میگن یا دروغ
جالبه که به سه دقیقه در قیامت شک نکردی،اتفاقا اون خیلی مشخصه دروغه
اما این جالب تره بااین ک بهشتو جهنم توقران اومده و حساب کتاب بااین حال هرکی میادتواین برنامه شرومیکنه از بهشتو قشنگیو اینا میگ انگار پاک و منزهه باعث میشه هرکسی فک کنه خب پس منم مردم دگ رفتم وسط ی باغو حسابی حال میکنم پس چرا اینجا هرکاردلم خاس نکنم
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
چرا از تجربیات تلخ هم گفتن بعدم اینا که کامل نمردن شاید مرحله عذاب واقعی بعد از این ها باشه
نمیدونم شایدم اینطورباشه و من اشتباه میکنم اما چن قسمتی ک دیدم خیلی برام غیرطبیعی بودن
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
اما این جالب تره بااین ک بهشتو جهنم توقران اومده و حساب کتاب بااین حال هرکی میادتواین برنامه شرومیکن ...
نه اصلا اینجوری نبوده همه بخاطر گناهانشان عذاب شدن و تازه قیامت نشده که بخوان برن بهشت یا جهنم،اتفاقا همین کتاب سه دقیقه در قیامت و غیر قابل باور میکنه،تازه ترس باعث نمیشه انسان خوبی بشیم عشق به خداوند مهربان از انسان آدم بهتری میسازه،درصورتیکه نعوذبالله به ما گفتن خدا یه موجود ترسناکه منتظره بری اون دنیا تا دمار از روزگارت دربیاره