2777
2789
عنوان

نی نی منم بدنیا اومد❤️🌹

803 بازدید | 67 پست

منم بلاخره  زایمان کردم بزرگترین کابوس زندگیم شده بود انتخاب نوع زایمانم,  نی نی سه هفته زود دنیا اومدطرفدار طبیعی بودم و درد تا دوسانت رو تحمل کردم واقعا عذاب اور بود هرکی طبیعی زایمان کنه واقعا هنر کرده سزارینم خیلی بعدش عذاب داشت ولی ذره ذره ادم درد میکشه با مسکن ولی طبیعی اون درد و انقباض ها اون معاینه ها خیلی شجاعت میخاد در کل از خودم ناراحتم که کم اوردم واسه طبیعی بعد سز حداقل پنج روز  زمان میخاد خودتو بتونی جمع کنی اون درد وسط شکم اون سردردای بعد بیحسی خلاصه خاستم بگم نه ماه تو نی نی سایت دنبال نظرات بودم ببینم کدوم روش بهتره ولی اول نگاه به روحیه و استانه تحمل کنید زایمان طبیعی شیر زن میخاد😝خیلی دوست داشتم حس سبکی بعد طبیعی و راحت شدنش رو تجربه کنم‌که نشد.....بازم خداروشکر... مامانای باردار استرس نداشته باشید بلاخره با هر روش نی نی میاد بغلتون هر دو  سختی خودشو داره مادرشدن اسان نیست....وقتی نی نی میاد تازه مسئولیت شروع میشه چهار شبه نخابیدم 🙄

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

قدمش مبارک و پر خیر و برکت باشه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدم نو رسیده مبارک⚘⚘

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من اون روز خواستم اپلاسیون قسمت ممنوع...ه کنم نزاشتم اصلاا داشتم میمردم

یعنی طبیعی نمیتونم؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

اسمشو‌چی‌گذاشتی

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤