منم بلاخره زایمان کردم بزرگترین کابوس زندگیم شده بود انتخاب نوع زایمانم, نی نی سه هفته زود دنیا اومدطرفدار طبیعی بودم و درد تا دوسانت رو تحمل کردم واقعا عذاب اور بود هرکی طبیعی زایمان کنه واقعا هنر کرده سزارینم خیلی بعدش عذاب داشت ولی ذره ذره ادم درد میکشه با مسکن ولی طبیعی اون درد و انقباض ها اون معاینه ها خیلی شجاعت میخاد در کل از خودم ناراحتم که کم اوردم واسه طبیعی بعد سز حداقل پنج روز زمان میخاد خودتو بتونی جمع کنی اون درد وسط شکم اون سردردای بعد بیحسی خلاصه خاستم بگم نه ماه تو نی نی سایت دنبال نظرات بودم ببینم کدوم روش بهتره ولی اول نگاه به روحیه و استانه تحمل کنید زایمان طبیعی شیر زن میخاد😝خیلی دوست داشتم حس سبکی بعد طبیعی و راحت شدنش رو تجربه کنمکه نشد.....بازم خداروشکر... مامانای باردار استرس نداشته باشید بلاخره با هر روش نی نی میاد بغلتون هر دو سختی خودشو داره مادرشدن اسان نیست....وقتی نی نی میاد تازه مسئولیت شروع میشه چهار شبه نخابیدم 🙄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️
درباره سزارین هم خواهرم خیلی درد کشید بعدش تا ده روز صدای ناله هاش تو گوشمه اما من شبی که زایمان کرده بودم براحتی بی هیچ دردی تو بیمارستان راه میرفتم
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
، روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿 لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی.. اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
منم خیلی حسرت خوردم دکترم گفتم سه چهار ساعت دیگه تحمل کنی تمومه واقعیتش تحمل درد نبود وگرنه منم خوب ...
حالا چه اهمیتی داره زایمان سزارین یا طبیعی مهم بچته که صحیح و سلامت دنیا اومده
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...