2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روانپزشک بهت دارو بده فقط بخواب یه جوری که صبح وشب خواب باشی الیته اگه مشکلی پیش نمیادمنم یع زمانی حال تورو داشتم انقدرخوابیدم تااون حالت خودکشی ازبین رفت وازاون مشکلم گذشت حل نشد ولی گذرزمان منوارومترکرد

قلبم داره وایمیسته،اونقدر گریه کردم بازم گلوم از بغض داره منفجر میشه 

ببین زندگی پس از زندگی دونفر بعد خودکشی برگشته بودن و چیزهایی تعریف میکردن که خدا میدونه چی در انتظار اون دنیا کسی هست ک خودکشی میکنه خاستی برنانش ببین دید ات عوض میشه 

خودکشی گناهی هست که هرگز بخشیده نمیشه 

مطمئن باش هرچقد هم مشکلت سخت باشه بالاخره تموم میشه و حل میشه هر قفلی  یه کلیدی داره 

نزدیک شب قدر هسیم از خدا کمک بخاه 

اگه قابل باشم براتون بعد از نماز صبح زیارت عاشورا ودعا خوندم...

آبرو ریختن خیلی بده هرکسی آبروی کسی رو ببره حتما تاوان پس میده برای خدا آبروی بندهاش خیلی مهمه حتی گنهکاراش

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن