2777
2789
برو روانپزشک بهت دارو بده فقط بخواب یه جوری که صبح وشب خواب باشی الیته اگه مشکلی پیش نمیادمنم یع زما ...

نمیتونم،میدونم منم مثل اون دخترا که همسر یا باباشون سرشون بریده بودن میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من هیچی از شما نمیدونم وتاپیک های قبلیتون هم نخواندم فقط به عنوان یه مادر دارم بهت میگم هر آدمی تو زندگیش مشکلاتش زیادتر بشه تا جایی که حتی فکر خودکشی بیفته اینقدر زجر کشیده و عذاب دیده که روحش در حال بزرگ شدن و تکامل بیشتر ،اون جاس که بجای خودکشی و حذف خودش فقط باید یه قدم بر داره اونم صبوری صبوری صبوری ،با گذشت زمان و البته رفتار به موقع و بجا همه چی حل میشه یکسال دیگه تمام این اتفاقا برات فقط یه خاطره میشه ....امیدوار باش

تاپیکتوخوندم به خودت کاری ندارم ولی ازحرفهای اون مرتیکه بی همه چیزقلبم درد گرفت.الهی که اسم تمام ائمه که به زبون نجسش میاره زبونشوببرن که ناموس یه مرددیگه رو بهش میکه حرومی بعدمن بی همه کس بهت حلالم.خاک برسرخانواده بی شرفترازخودش کنن که به جای اینکه بزنن توسرش تابمیره براش مبخوان زن یکی دیگه رو بگیرن.اون اگه ادم بودبادوتازن قبلیش میساخت ببین این مردک روانیه البته روانیتشم ارثیه چون خانوادشم کم ازخودش ندارن.بابدتیمارستان بستری بشه.گ و ه خورد که تومورداره البته کاش داشت زودترسقط میکردشرشم کم میشد.امام زمان بایدظهورکنه وقتی یه مردبی شرف ازاینکه زن یکی باشوهرش رابطه داره بعداون حییوون وخانوادش میگن ماناراحتیم.یاخخخخودخددددااااافقط

تاپیکتوخوندم به خودت کاری ندارم ولی ازحرفهای اون مرتیکه بی همه چیزقلبم درد گرفت.الهی که اسم تمام ائم ...

دیگه به آخر خط رسیدم،خدا سر ناموس خودش بیاره ببینه من تو چه حالی ام من تو برزخم،دم خونمون آدم گذاشته تعقیبم میکنم😥😥😥

دیگه به آخر خط رسیدم،خدا سر ناموس خودش بیاره ببینه من تو چه حالی ام من تو برزخم،دم خونمون آدم گذاشته ...

چه مدارکی ازت داره که مشخص بشه باهاش رابطه داشتی؟ببین تهدیدش کن بگو مبخوای ازش شکایت کنی یاواقعاازش شکایت کن که تهدیدت میکنه ازهمه جابلاکش کن وخطتتوعوض کن 

چه مدارکی ازت داره که مشخص بشه باهاش رابطه داشتی؟ببین تهدیدش کن بگو مبخوای ازش شکایت کنی یاواقعاازش ...

بالا بالاها آدم دارن همه چی به نفع اینا تموم میشه دستم از همه جا کوتاهه،دارم دق میکنم،الان حس کسی دارم که انگار روزای آخرشه طوری به همسرم نگا میکنم به خونه و زندگیم نگا میکنم انگار دیگه اخرامه

بالا بالاها آدم دارن همه چی به نفع اینا تموم میشه دستم از همه جا کوتاهه،دارم دق میکنم،الان حس کسی دا ...

ببین نهایت مگه قراره چکارت کنه میخوادبیادبه خانوادت بگه یابه شوهرت بگوباشه بیابگو اون پای خودشم گیره همچین کاری نمیکنه نترس نزاربفهمه ترسیدی هرچی ازش مدرک داری بریزروی یه فلش قایم کن یکی که بهش اطمینان داری همه جریانوبگو.من شوهرم بازن دوستش رفیق بودن این مدل مردهای لجنومیشناسم امروزخودتو ازاین گنداب بکشی بیرون بهترازفرداست

ببین نهایت مگه قراره چکارت کنه میخوادبیادبه خانوادت بگه یابه شوهرت بگوباشه بیابگو اون پای خودشم گیره ...

خانوادم بفهمن نمی‌ذارن توضیح بدم سرم میبرن،من خیلی وقته توبه کردم اینم یه اشتباه بزرگ بود کردم الان میگه باید تاوان پس بدی،میگه باید طلاق بگیری زنم بشی ۳ساعت پشت تلفن گریه کرده که خرسند و مدرکی میخای میدم مطمئن بشی فقط نمیتونم فراموشت کنم میخام زنم بشی  یکی نیست بهش بگه بیشرف الان من زن یک دیگه ام آخه

خانوادم بفهمن نمی‌ذارن توضیح بدم سرم میبرن،من خیلی وقته توبه کردم اینم یه اشتباه بزرگ بود کردم الان ...

توشمارشوبلاک کن خطتتوعوض کن چون توبه کردی خداخودش میبخشت واتفاقی نمیفته قول میدم فقط دیگه هیچ ارتباطی بااون حیوون نگیر

توشمارشوبلاک کن خطتتوعوض کن چون توبه کردی خداخودش میبخشت واتفاقی نمیفته قول میدم فقط دیگه هیچ ارتباط ...

اون خط خاموشه ولی میاد محلمون،توروقرآن دعا کن اتفاقی نیفته من تو این زندگیم بمونم

اون خط خاموشه ولی میاد محلمون،توروقرآن دعا کن اتفاقی نیفته من تو این زندگیم بمونم

نمیادفقط میترسونت توبه کردی روی توبت باش خدابخشندست ان شالله که به حق علی خودش یه جوری شرشو ازسرت کم میکنه که متحیربمونی. توام برای منم دعاکن