2777
2789
سلام عزیزم برای هردردی درمانیست خودکشی چرا؟باخودکشی فقط همه چی بدترمیسه

به قرآن فقط آرزو دارم عروسی تک برادرم ببینم فقط اشک و ناله های مامانم میاد جلو چشمم خودکشی نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت یادت نره ان مع العسر یسرا... من اینو به چشم خودم دیدم و با پوست و گوشتم حسش کردم ...حالت بده میدونم اما یادت نره ان مع العسر یسرا

اینو بدون همه به نوعی مشکل دارن و امیدمون به خداست تو این ماه عزیز لحظات عزیز فقط متوسل به خود خدا بشو و اول توبه کن به درگاهش تا میتونی گریه کن التماس کن...

ما هم لایق باشیم براتون دعا می‌کنیم

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
الان ۲ساله چله گرفتم نذر کردم گریه کردم توبه کردم نمیشه که نمیشه😔

تو اين دو سال آبروت نرفته . از اين به بعد هم نميره . احتمالا يه عده ميخوان بترسوننت ازت سوء استفاده كنن . نترس .

تو اين دو سال آبروت نرفته . از اين به بعد هم نميره . احتمالا يه عده ميخوان بترسوننت ازت سوء استفاده ...

جدی هست قسم خورده و بهم وقت داده،فامیلاش تو دفتر امام خمینی هستن یعنی منو بکشن هم طوری میکنن که اسمی ازشون نباشه😔😭