2777
2789

روز ۵ به خاطر خوردن تغذیه نامناسب خیلی نفخ و دل درد داشتم ولی دیگه هیچی….. من تقریبا کامل استراحت کردم دایم میرم دستشویی و اب میخورم ولی در همین حد ها

از پس فردا یعنی روز ۹ هم میرم سرکار

هی علامتی هم ندارم 

دلمم نمیخواد دیگه بی بی چک و یا ازمایش زودتر بدم چون رودتر منفی شدن فقط اذیت میکنه

من پیش اقصی بیمارستان مهر انتقال دادم خیلی اصرار کردم به دکترم که دو تا را انتقال بده ولی یدونه بیشتر انتقال ندادن خیلی خالم گرفته شد ایشالله که خدا بخواد و بچه ای سالم و صالح و عاقبت بخیر اگر قسمتم هست بهم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا جنین ۳ روزه انتقال دادم 

۲۵ مرداد انتقال دادم امروز روز ۱۱ هستم

چون روز انتقال رو حساب نمیشه

رفتم بتا دادم ۱۵ بود گفتن مشکوکه

اومدم بی بی چک گذاشتم بعد پنج دقیقه هاله واضح افتاد

ولی ناامیدم میگم روز ۱۱ دیگه باید بتام حداقل ۳۰ میشد

تجربه ای دارین؟

ممنون عزیزم، اینکه بیادت هستیم بخاطر قلب مهربونت هست که همیشه با مهربونی جواب همه رو توی تاپیک دادی، ...

🙏

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟