2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما کسی هست؟؟

خانما این تاپیکهایی ک از قبل هست راجب عوارض ای وی اف و سرطان زا بودنش حقیقت دارن؟ 

شخصی با ۲۷ سال سن و ۴ سال نازایی بازم زودهست براش شروع ای وی اف یا دیگه باید شروع کنه سیکل ای وی اف رو؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

سلام خانما کسی هست؟؟خانما این تاپیکهایی ک از قبل هست راجب عوارض ای وی اف و سرطان زا بودنش حقیقت دارن ...

سلام عزیزم

بالاخره ریسکش هست 

ولی هرچی زودتر شروع کنی ممکنه زودتر مثبت بشی و نیاز به تکرار نباشه تا بخوای دوباره هورمون وارد بدنت کنی 

من بعد پنج سال ناباروری تو سن ۲۳ سالگی ivf کردم خداروهزار مرتبه شکر همون انتقال اول مثبت شدم و در آستانه ی ۲۷ سالگی دوقلوهام ۱۶ ماهشونه

سن یه فاکتور بسیار مهمه و هرچی سنت پایین تر باشه احتمال مثبت شدنت بیشتره

بعد خدایی نکرده بحث سرطان یه چیز فراتر از این داروهاست به وراثت و سبک زندگی فرد هم برمیگرده

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻
سلام عزیزمبالاخره ریسکش هست ولی هرچی زودتر شروع کنی ممکنه زودتر مثبت بشی و نیاز به تکرار نباشه تا بخ ...

ممنونم ازتون که جوابمو دادین 

چه عالی خداحفظشون کنه ان شاالله 

مسئله دیگه اینکه واقعا بعداز ای وی اف ذخیره تخمدان پایین میره؟

و سوال دیگم اینکه واقعا بچه ها از نظر سلامتی وظاهر و بقیه مسائل مشکلی تهدیدشون نمیکنه؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

سلام عزیزمبالاخره ریسکش هست ولی هرچی زودتر شروع کنی ممکنه زودتر مثبت بشی و نیاز به تکرار نباشه تا بخ ...

اگه برگردین عقب دوباره این مسیر ای وی اف رو میرید؟

ممنونم ازتون که جوابمو دادین چه عالی خداحفظشون کنه ان شاالله مسئله دیگه اینکه واقعا بعداز ای وی اف ذ ...

ممنون عزیزم

والا من بعد از ivf آزمایش ذخیره ندادم نمیدونم

برامم مهم نیست

خدا همین دوتارو برام حفظ کنه

اگه آزمایشات پیشرفته روی جنین انجام شده باشه از لحاظ ژنتیک سالمن

ما چون هم سن من هم سن همسرم کم بود و سابقه هیچ مشکلی نداشتیم آزمایش ندادیم

تو بارداری هم مثل بقیه باردارا همون روتین طبیعی

قیافه هم که به نزدیکان میره دیگه🫠

اگه برگردین عقب دوباره این مسیر ای وی اف رو میرید؟

صد در صد

اگه یکی از آینده خبر داشت و بهم میگفت انتقال اول مثبت میشی

مطمئنا همون چند سال قبل که الکی هزینه دارو و دکتر میکردم میرفتم ivf الان بچه هام میرفتن مدرسه

من فقط از منفی شدن میترسیدم

سلام بچه ها کسی هست که انتقال داده باشه؟امروز روز ۴ انتقالم

سلام من امروز روز دومم هست زیادم نخابیدم یعنی نمیتونم بخابم هی پامیشم الان زیر دلم درد گرفته چیکار کنم این چه معنی داره😭

سلام من امروز روز دومم هست زیادم نخابیدم یعنی نمیتونم بخابم هی پامیشم الان زیر دلم درد گرفته چیکار ک ...

توورو خدا هر کی قبلا انتقال داشته بیاد و علائمش رو بگه نکنه این علامت بدی باشه؟