2777
2789
عنوان

مامانم نمیزازه بابام برای مادرش خیرات کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 63 پست

عزیزم تو شهر ما وظیفه پسر خانواده است که والدین نگه داری کنه 

والبته کار مامانت هم بی اجر نمیمونه عمه هات هم هم کارما جوابشون میدع کسی که حاضر نشده از مادر مراقبت کنه چی میشه گفت 

نه میگه حق با مامانت هست خوشبحالت بابات گوش داد به حرف مامانت

خوش به حال؟ جونمونو به لبمون رسوند 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عمه هاتو مامانبزرگت

اهوم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خب خیرات که فقط پولی نیست 

برای اینکه زندگی آروم شه حالا صلوات بفرستید قرآن بخونید

همه اینا خیراته

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
چه عمه های بیخودی داری مامانتم خب دیگه اعصابش نمیکشه بنده خدا هر کی بود نمیتونست خودشو کنترل کنه از ...

خیلی بخاطر همین از عمه هام متنفرم ، تازه نمبدونی چه کارایی میکنن که مامان بزرگم فوت شده بود بابام بازور بعد ۴۰ ام مارو برد اونجا عمم سرش رو انداخته بود پایین داشت با شلوارش رو می‌رفت بعد ۵ دقیقه مثلاً مارو دید از دور سلام داد 

اینا اگه مشاوره میزفتن خوب بود

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

عزیزم تو شهر ما وظیفه پسر خانواده است که والدین نگه داری کنه والبته کار مامانت هم بی اجر نمیمونه عمه ...

تو شهر ما برابر و نصف نصفه 

بخدا مامانم کمر درد گرفته بود اون موقع ها

خب خیرات که فقط پولی نیست برای اینکه زندگی آروم شه حالا صلوات بفرستید قرآن بخونیدهمه اینا خیراته

مامانم مشکلی نداره 

بخاطر اینکه عمه هام گفتن لج کرده نمی‌خواد 

خدا لعنتشون کنه عمه هات و...خدا بکشتشون.

به مادرت بگو دیگه برا پدرت دلسوزی نکنه.طلا داره و....از پدرت قایم کنه بعضی مردا اینجورین تو نداری یاد زنشون میوفتن .همین که یکم دارن میرن با مادر وخواهر وبرادر و....

شوعر گور به گور منم اینجوریه .محل سگ نه به عمه هاتون بدین نه به شوعرش بده مادرتون

دیگه به مادرت نگو هیس حرف نزن تا دعوا بشه تو نمی دونی اون نگاه بعدش  به شما می کنه پر از غمه الان حرف نزنه کی بزنه بذارین خودشو خالی کنه برعکس به باباتون با احترام بگین زشته بخاطر مردم همش جنگ و دعوا می کنید  خیرات هم به وقتش می کنیم و ال و بل ..خرج بتراشین واسه باباتون وقتی نتونه خرج شما رو بده دیگه یادش از عمه هات نمیاد،،اصلا دست روی خواهرا و مادرش نذارید یه جور دیگه پیش برید مثلا مادرت بگه یه سالکرد کوچیک زنونه می گیرم امسال میوه میدم سال دیگه ان شالله شام میدیم 

خدا خیر و عاقبت بخیری به مادرت بده اما گناه عمه ها را نمیشه پای مادربزرگ گذاشت و اینکه آدم کار را بر ...

مامانم گفت چون اینا گفتن انجام نده بزار هفته دیگه خودمون خیرات کنیم