الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزدلم خوبی؟باورت نمیشه پیامت رو دیدم گریه کردمالان اندازه یه دنیا احساس تنهایی میکردمباخوندن ...
ممنون عزیزم، اینکه بیادت هستیم بخاطر قلب مهربونت هست که همیشه با مهربونی جواب همه رو توی تاپیک دادی، انشالله که توهم مامان میشی و خدا یه فرشته ناز بهت میده
سلام .من حدود ۷روزه که انتقال جنین فریز شده انجام دادم. علائمم گرگرفتگی و حتی آفت دهان بود ازگرمای زیادبدنم.. یکی دو روزم پستانام حساس شدن وداغ ولی الان حساسیت پستانم کم شده وهمچنین گرگرفتگی ،به نظرتون لانه گزینی انجام نشده؟اگه کسی تجربه مشابهی داره لطفا کمکم کنه
سلام وقت بخیر خانوما من دوماه انتقالم بخاطر بالا نرفتن ضخامت آندومتر کنسل شده میشه لطفا راهنمایی کنی ...
سلام وقت بخیر منم اندومتر نازک بود. توی سیکل لوبیاسبژ خیلی خوردم. میوه.. آجیل.البته من نمیتونستم سیاهدونه بخورم چون دهانم آفت میزد. ولی با.روغن سیاهدونه ماساژ میدادم ولی آروم.. و همیشه سعی میکردم دور کمرم گرم بمونه بابستن. یه شال کلفت دورشکم و رحم، البته تاروز ۱۷سیکل زیر۷بود که دکتر پی آر پی انجام داد.و تعدادآمپول و قرصامو بیشتر کرد.. دیگه سونو نکرد و روز ۲۲ سیکل انتقال داد.
عزیزم اینطور که متوجه شدم شما هنوز انتقال ندادیانشاالله به زودی مامان میشیراستش من چهارمین انتقالم ه ...
سلام شما چندروزه که انتقال دادین؟ منم تا ۵روز پاهام یخ بود. بالاتنه ام داغ. الان روز ۷ هستم. ولی دیگه اون داغی و یخ بودن پا رو ندارم یعنی خیلی کمتر شده دلیلش چی میتونه باشه