2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم

86 بازدید | 10 پست

بعضیا آدمو به غلط کردم میندازن واقعا. یکی از دوستام که میشه تقریبا یک سال باهم هستیم تازه داره شخصیت واقعیشو رو میکنه و غیر قابل تحمله، اولش یک دختر گوگولیه آروم بود الان افتضاح، من تو انتخاب دوست خیلی حساسم ولی این یهو انگار تغییر شخصیت داد و یجورایی بدبین و محافظه کارتر شدم نسبت به آدما

چون دوست مشترک زیاد داریم و تایم زیادی که دانشگاهم باید اونم تحمل کنم، حس میکنم اگه کات کنم بیشتر اذیت میشم چون همش تو یک جمع هستیم

خیلی دو رو، حسود، پیک می شدیددد(لطفا به این کلمه ایراد نگیرید)، نگم چقدر پیش پسرا ضایع بازی درمیاره، شخصیت بی ثبات و.....

پیشنهادی دارید آیا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چند نمونه از تغییر شخصیتش بگو .... تو دنبال یه دوست اروم گوگولی هستی؟

همینایی که گفتم دورو و حسودو.. ایجوری نبود اصلا نمیدونم چی شد جوگیر شد

آروم هم نباشه مشکلی نیست ولی دیگه انقدر ویژگی های منفی رو نمیتونم باهاش کنار بیام 

دانشگاه و اجتماع کاری و ... یه قانون رفتاری داره؛

باهمه سلام علیک داشته باشید اما گرم نگیرید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

همینایی که گفتم دورو و حسودو.. ایجوری نبود اصلا نمیدونم چی شد جوگیر شدآروم هم نباشه مشکلی نیست ولی د ...

دو راه داری باهاش به صورت مستقیم صحبت کنی و از ناراحتیت بگی دوم اینکه قطع ارتباط کنی بدون حرف و سخنی ... بالاخر به ارامش نیاز داری یکی از دو راه انتخاب کن سخته ولی نتیجش میشه ارامش خودت

دانشگاه و اجتماع کاری و ... یه قانون رفتاری داره؛باهمه سلام علیک داشته باشید اما گرم نگیرید!!

دقیقا

همیشه دوستای خوبی پیدا میکردم ولی تو این محیط‌ها واقعا نباید صمیمی شد با کسی

منم یه مدت طولانی با یه نفر دوست بودمم ببین واقعا خوشم میومد ازش حسای واهیه خوبی بهم میداد بعد سر یه قضیه بحثمون شد یه چند وقت هر دو از هم فاصله گرفتیم  بعد چند وقت دوستام بهم گفتن از فلانی خبر داری گفتم نه ما خیلیی وقته باهم نیستیم و اینا بعد گویا طرف ازش فیلم های خیلی بدی بیرون رفته بود بعد ببین من فیلما رو دیدم اصلا کرک و پرم ریخت😂 حالا اون تایمام همینطور بودا ولی چون دوستش داشتم عیباشون نمیدیم حالا شمام ببین دختر خوب کم کم ازش فاصله بگیر به بهانه های کوچیک وقتی به یه سنی رسیدی میفهمی هیچ کس خونواده آدم نمیشه